Bebek Beslenmesi bebeğim çok aglıyor lütfn yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yasel

utkum iiki varsin
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
207
0
296
Kocaeli
oğlum 20 aylık artık memeden ayırmak istiyorum pazar gününden itibaren meme vermiyorum emmek istediği zaman çok aglıyo yinede vermiyorum geceleri huysuzlasıyo süt içmiyo biberon kullanmıyo ne yapçamı şaşırdım acaba hiç süt içiremicemmi biberona alıştıramıcammı ne yapçamı şaşırdım artık bana yardım edin lütfn beni aydınlatırmısınız

Allah yardımcın olsun 1 ay önce aynı duumdaydım tek başıma 13 aylıkken mecbur kestik yemiyodu nupi soft biberon aldım süt içiremiyorum ama suyu içiyo dene anne göğsü tamamen şekli ve ben hala gece kesemedim bi anda hem gündüz hem gece kesilmemeli daha zor bebeğe yazık yeni kescem umarım atlatırsın kolayca ama geçiyo merak etme

sabah meyve suyu iççem dedi biberona koydum içti ama geceleri gndüzleri uykudan kalkınca cok zor oluyo o zaman meme arıyo biberon kullanmıyo süt desen hi,ç içmiyo yüzüne bile bakmıyo

Malesef böyle bi dönem senle inatlaşıyo ama onun için çok zor bi dönem üstüne gitme sabır lazım yemiyoler içmiyolar doktorumuz bunların olcanı hep anlatt ve aynen de oldu bebeğin yerine koy kendini süt bi gün içer yoğut var ben muhallebi yaparak kahvaltısını sütle hazırlıyarak veriyorum bizimkide içmez hiçte zorlamadım aceleci olmamak lazım memeyi bıraktın hadi bu süte hemen alış der gibi oluyo hep bebeğin yerine koy kendini memeden kesme dönemi çok karmaşık ve sitres sinir inatlaşma onla ben de hep okurdum kesme hikayelerini cesaret edemezdim şimdi akıl veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…