- 31 Ağustos 2023
- 127
- 34
- 18
- 28
- Konu Sahibi Cigupukule
-
Benim bebeğim de yeni 4.ayina girdi aynı durumdaydık atak haftası diyorlar bende asla sallanan diyordum ama şuan ayağımda sallıyorumKızlar merhaba. Kızım 3,5 aylık ve 4-5 gündür sürekli ağlıyor hep kucak istiyor bırakır bırakmaz ağlıyor. Süt içmek istemiyor memeye yaklaşınca bile ağlamaya başladı. Uykusu düzensiz iğne vurmuşuz gibi ağlıyor napcağımı şaşırdım. Sallamıyordum normalde uyuturken, sallamaya başladım ama sürekli ağlıyor yani başına gelen var mı? Bu arada süt içtiğinde karnı gurulduyor ama önceden öyle bişey yoktu. Gaz desem sancı olduğunu sanmıyorum çünkü çıkarıyor sürekli ve sancı ağlaması değil bu. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ne kadar sürecek bu durum acaba ben yetemiyorum yani durdurmaya sakinleştirmeye gücüm yetmiyorGaz çıkarmaya gelince mutlaka sağlık ocağına gidin ve onalar buna karar verdin bebim bebeğim de çok fazla gaz çıkardığı halde yeterli değil diye gaz damlasını başlattılar ve iyi geldi
Dediğim gibi atak haftaları bir süre idare edeceğiz
Bence gaz ile alakalı. Yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir mi? Süt derken anne sütü değil mi?Kızlar merhaba. Kızım 3,5 aylık ve 4-5 gündür sürekli ağlıyor hep kucak istiyor bırakır bırakmaz ağlıyor. Süt içmek istemiyor memeye yaklaşınca bile ağlamaya başladı. Uykusu düzensiz iğne vurmuşuz gibi ağlıyor napcağımı şaşırdım. Sallamıyordum normalde uyuturken, sallamaya başladım ama sürekli ağlıyor yani başına gelen var mı? Bu arada süt içtiğinde karnı gurulduyor ama önceden öyle bişey yoktu. Gaz desem sancı olduğunu sanmıyorum çünkü çıkarıyor sürekli ve sancı ağlaması değil bu. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ten teması bebekleri sakinleştiriyor denediniz mi bizde işe yaramıştıBenim bebeğim de yeni 4.ayina girdi aynı durumdaydık atak haftası diyorlar bende asla sallanan diyordum ama şuan ayağımda sallıyorum
Ne kadar sürecek bu durum acaba ben yetemiyorum yani durdurmaya sakinleştirmeye gücüm yetmiyor
Rutinde tükettiklerim var farklı bir şey yok aslında anne sütü içiyor şuan ama gaz sancısı çektiğindeki ağlamasını biliyorum o değil ya napcam bilmiyorumBence gaz ile alakalı. Yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir mi? Süt derken anne sütü değil mi?
İnşallah ya tükendim artık ki çok akıllıydı herkes şaşkınlık içinde nasıl böyle oldu diye. Ten teması ne mümkün durmuyor ki sarılıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum bana mısın demiyor. Bizimki de hemen geçer umarımTen teması bebekleri sakinleştiriyor denediniz mi bizde işe yaramıştı
Birde çok şiddetli ağladığı zaman mecburen eşimle birlikte kundakta karşılıklı sallıyorduk öyle de susup uyuyordu ama inanın geçiyor her bebek farklı elbette ama bizim bu süreç iki hafta sürdü evet ayağımda sallıyorum ama zorlu günleri atlattık çünkü uyumadan sabaha kadar salladığım geceler oluyordu şimdi gece gündüz ayrımı yapabiliyor karanlıkta uyuyor umarım en kısa zamanda bu süreci sizde anlatırsınız
Kakasını 2 günde 1 yapıyor gazını da çıkarıyor sürekli ben hep masaj egzersiz yaptırıyorum ona. Çok hava yutuyor galiba süt içerken ama birden bu böyle olmaya başladı o tuhaf. 3ay öncesine kadar içtiğinde hiç böyle şikayetleri olmuyordu . Büyüdükçe daha güzel içmesi gerekirdi bizimki acemileşti mi nolduTuvaletini yaptı mı? Karnı gurulduyorsa gazı var demektir her guruldamadan sonra sancı yapar ona
Benim tecrübeme göre memeye gelince bile ağlaması karnının ağrıdığını gösteriyor. Benzer süreç bebeğimde de oldu. Doktor idrar tahlili istedi temizdi, gaz damlası verdi ve geçti. Öyle bişey bence. Umarım yakında çözersinizRutinde tükettiklerim var farklı bir şey yok aslında anne sütü içiyor şuan ama gaz sancısı çektiğindeki ağlamasını biliyorum o değil ya napcam bilmiyorum
Sadece süt ile besleniyorsa yediklerinize dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutun sizden bile etkilenir bebis gecmis olsun tekrardanKakasını 2 günde 1 yapıyor gazını da çıkarıyor sürekli ben hep masaj egzersiz yaptırıyorum ona. Çok hava yutuyor galiba süt içerken ama birden bu böyle olmaya başladı o tuhaf. 3ay öncesine kadar içtiğinde hiç böyle şikayetleri olmuyordu . Büyüdükçe daha güzel içmesi gerekirdi bizimki acemileşti mi noldu
İnşallah teşekkür ederimBenim tecrübeme göre memeye gelince bile ağlaması karnının ağrıdığını gösteriyor. Benzer süreç bebeğimde de oldu. Doktor idrar tahlili istedi temizdi, gaz damlası verdi ve geçti. Öyle bişey bence. Umarım yakında çözersiniz
Evet ben kendimi ihmal ettim biraz dikkat edeyim bir süre bakalım umarım geçerSadece süt ile besleniyorsa yediklerinize dikkat edin ayaklarınızı sıcak tutun sizden bile etkilenir bebis gecmis olsun tekrardan
Birde siz ne kadar kaygılı stresli olursanız onlar daha fazla stres oluyor inanın kalıcı değil Allah'ın izniyle geçerİnşallah ya tükendim artık ki çok akıllıydı herkes şaşkınlık içinde nasıl böyle oldu diye. Ten teması ne mümkün durmuyor ki sarılıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum bana mısın demiyor. Bizimki de hemen geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?