- 12 Şubat 2021
- 75
- 16
- 3
- 23
- Konu Sahibi Trakya gelini 5901
-
Yok canım kızmıyorum haklısın çok büyük şeyler düşünmüyorum zaten zıbın takımı çorap hastane çıkışı gibi şeyler yaniÇooookkk erken hevesini anlıyorum ama aması var işte 8. ayda başla şimdi internet diye bişey var 3 günde geliyo sağlık sıhhatle ilerlesin bebeğini kucağına alınca bile yaparsın ilk etap yeni doğan takımı al koy ama 8. aydan erken alma (bana kızma olurmu)
8. Ay ideal canım hiç strese girme benim bi arkadaşım cinsiyeti belli oldu emzik aldı 8. aya kadar iğne almadı 8.ayda aldı ne aldıysa bebek doğuncaya ayına göre beğendiği herşeyi aldı sırasıyla zaten mevsimde değişiyo sürekli alma ihtiyacı doğuyo.Boyu uzuyo kilo alıyo sağlıkla gelsin daha çoookkk alırsın inşallahYok canım kızmıyorum haklısın çok büyük şeyler düşünmüyorum zaten zıbın takımı çorap hastane çıkışı gibi şeyler yani
Artık her renk bütün cinsiyetlerde kullanılıyor. sadece aşırı ‘kızsal’ ya da sadece erkek çocuğu için üretilmiş şeyleri çok almamak gerekli diye düşünüyorum. Bence 4.ayı bekleyin ama içinizden geliyorsa da istediğinizi alınHerkese merhaba hamileliğimin 7.haftasindayim cinsiyeti daha ogrenmedik ama ufak tefek birşeyler almak istiyorum sizce erken mi?
Bence tarama, tanı testleri, ayrıntılı ultrason falan olduktan sonra alın. Bende yeni yeni alsammi diye düşüyorum. Erken gerçektenHerkese merhaba hamileliğimin 7.haftasindayim cinsiyeti daha ogrenmedik ama ufak tefek birşeyler almak istiyorum sizce erken mi?
Çok katılıyorum. Topikten bir arkadaşımız 4. Ayın icinde sonlandırmak zorunda kaldı gebeliğini.Bence tarama, tanı testleri, ayrıntılı ultrason falan olduktan sonra alın. Bende yeni yeni alsammi diye düşüyorum. Erken gerçekten
Çok üzücü. Bende amniyosentez sonucu bekledim. Bu aylara kadar pek belli olmuyor ne olacağı... İns sağlıkla kucağımıza alırızÇok katılıyorum. Topikten bir arkadaşımız 4. Ayın icinde sonlandırmak zorunda kaldı gebeliğini.
InşallahÇok üzücü. Bende amniyosentez sonucu bekledim. Bu aylara kadar pek belli olmuyor ne olacağı... İns sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?