Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğim cinsiyeti belli değil ama alışveriş yapmak istiyorum

Çooookkk erken hevesini anlıyorum ama aması var işte 8. ayda başla şimdi internet diye bişey var 3 günde geliyo sağlık sıhhatle ilerlesin bebeğini kucağına alınca bile yaparsın ilk etap yeni doğan takımı al koy ama 8. aydan erken alma (bana kızma olurmu)

Çok erken ama çok içinizde varsa bebek bezi , bebek arabası, bebek yağı, İslam mendil, tırnak makası veya ortak giydirilebilecek iç zıbınlar beşik vs alabilirsiniz

Çooookkk erken hevesini anlıyorum ama aması var işte 8. ayda başla şimdi internet diye bişey var 3 günde geliyo sağlık sıhhatle ilerlesin bebeğini kucağına alınca bile yaparsın ilk etap yeni doğan takımı al koy ama 8. aydan erken alma (bana kızma olurmu)
Yok canım kızmıyorum haklısın çok büyük şeyler düşünmüyorum zaten zıbın takımı çorap hastane çıkışı gibi şeyler yani

Bencede cok erken ama heves bu ufak tefek bi kaç bişe alınabilir bence baktıkca mutlu olabilceginiz :KK68:

Birtane beggendiginiz birseyi alin icinizden gelen ama cinsiyet ogrendikten sonra daha cok vaktiniz olcak insallah;)

Yok canım kızmıyorum haklısın çok büyük şeyler düşünmüyorum zaten zıbın takımı çorap hastane çıkışı gibi şeyler yani
8. Ay ideal canım hiç strese girme benim bi arkadaşım cinsiyeti belli oldu emzik aldı 8. aya kadar iğne almadı 8.ayda aldı ne aldıysa bebek doğuncaya ayına göre beğendiği herşeyi aldı sırasıyla zaten mevsimde değişiyo sürekli alma ihtiyacı doğuyo.Boyu uzuyo kilo alıyo sağlıkla gelsin daha çoookkk alırsın inşallah

Bence erken ama ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi oluyor aslında..

Şimdi küvetini, bebek arabasını, puset, havluları, sümük çekme makinası 🙈, tırnak makası, pişik kremi falan gibi bu tarz şeyleri almakla başlayabilirsiniz.. Zaten bu kadarı bile size bi 5 bine falan mal olacak 😝 başlangıç için bu size yeter 🙈 taksitleri ödemeye başlayın erkenden..

Eğer erkek diye illa mavi, kız diye illa herşeyi pembe alacağım diye düşünmüyorsanız battaniyeleri, Müslin bezleri gibi şeyleri de alabilirsiniz..

Elbette çok erken ama insan en çok o zaman hevesleniyor. Sonra gebelik sorunları ile yüzleştikçe doğuma yakın hallederim diye düşünülüyor 😊
Kardeşim unisex bir kaç kıyafet almıştı, ben de bebeğe küvet kova vs aldım. Bir de yeni beşik aldım indirim zamanı denk geldiği için, kıyafeti cinsiyet belli olur olmaz alırım diye düşünmüştüm bu gidişle ağustos eylülde alırım :D

Canım bebiş için daha çok erken … biraz bekle de kendi değişimlerini görüne önce kendine Alman gerektiğini anlayacaksın atlet,iç çamaşır,sütyen,pantolon hepsini bir bir Alman gerekiyor mesela bana eskiden giydiğim hiçbirşeyim olmuyor şuan çünkü hep dar kot tişört destekli sütyenler takardım… şuan bol elbise lastikli pantolon ve bomboş sütyenlere dalış yaptım anca oluyor daha da almam gerekecek eminim😂😂😂

Herkese merhaba hamileliğimin 7.haftasindayim cinsiyeti daha ogrenmedik ama ufak tefek birşeyler almak istiyorum sizce erken mi?
Artık her renk bütün cinsiyetlerde kullanılıyor. sadece aşırı ‘kızsal’ ya da sadece erkek çocuğu için üretilmiş şeyleri çok almamak gerekli diye düşünüyorum. Bence 4.ayı bekleyin ama içinizden geliyorsa da istediğinizi alın ❤️💐

Bence tarama, tanı testleri, ayrıntılı ultrason falan olduktan sonra alın. Bende yeni yeni alsammi diye düşüyorum. Erken gerçekten
Çok katılıyorum. Topikten bir arkadaşımız 4. Ayın icinde sonlandırmak zorunda kaldı gebeliğini. 😔

Almak için çok erken ama şimdiden ihtiyaç listesi belirleyip bebek arabası, beşik, ana kucağı, oto koltuğu gibi büyük şeylerin araştırması işine girebilirsiniz. Önce karar verirsiniz sonra indirim kovalarsınız. Öyle hemen karar verilen şeyler değiller bayağı vaktinizi alacaktır. Ayrıca bunlara karar vermek omuzdan büyük bir yükü kaldırıyor.

Merhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..

Back