Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
sevgili arkadaşlar, bebeğim 9.5 aylık ve katı yemekler vermek istiyorum. ama nasıl??? çorbasını biraz pütürlü bırakıyorum. çiğnemeden yutuyor. sonrada biraz öksürük tabii ki.
mrb bence eline bisküvi elma dilimle ver o hem yer hem alışır arada öksürür ama öğrenir bende 11 aya kadar blendırdan geçirip verdim ama eline sürekli yiyecek verdim kendisi yemeyi öğrensin diye o yüzden pek sorun yaşamıyorum artık kızım 12 aylık şuan artık blendrı bıraktım ezerek veriyorum ama sonra alışıyolar senin bebişin içinde tam alıştırma zamanı :)
Hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
mrb bence eline bisküvi elma dilimle ver o hem yer hem alışır arada öksürür ama öğrenir bende 11 aya kadar blendırdan geçirip verdim ama eline sürekli yiyecek verdim kendisi yemeyi öğrensin diye o yüzden pek sorun yaşamıyorum artık kızım 12 aylık şuan artık blendrı bıraktım ezerek veriyorum ama sonra alışıyolar senin bebişin içinde tam alıştırma zamanı :)
eline birşey vermeye ben cesaret edemiyorum doğrusu. bizimkinin eline verdim bütün elmayı kocaman bir parça koparıp yutmaya çalıştı boğulacaktı Allahtan öğürüp kustu.ondan sonra aslaaaaa. bir tanıdığımız bebek bu yüzden vefat etti kurtulamamış.Allah kimselerin başına vermesin onu da duyduktan sonra aman aman diyorum.
<Canımsın Oğlumm>
Kayıtlı Üye
eline ekmek biskivü yada meyve vermek alıştırma konusunda en güzel yöntem fakat bunları verirken yanında durmak ve çaktırmadan gözetlemek şart tabiki:) yoksa allah korusun kötü sonuçlar yaşanabiliyo gerçekten.
Hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
eline ekmek biskivü yada meyve vermek alıştırma konusunda en güzel yöntem fakat bunları verirken yanında durmak ve çaktırmadan gözetlemek şart tabiki:) yoksa allah korusun kötü sonuçlar yaşanabiliyo gerçekten.
ben yanında onu gözetlerken aniden koparıp yutmaya çalıştı.valla ben yine cesaretliyim eşim hepten panik sakın bir daha verme dedi tabi bu kötü olayı da duyunca artık kesinlikle vermiyorum.benimkine elinle onun yutabileceği ölçüde koparıp ver onları çok güzel yiyor maşallah.eninde sonunda kendi yemeyi de öğrenecektir.büyüyüp yutup yiyemeyen çocuk gördünüz mü.yok.o zaman biraz beklemek taraftarıyım.
<Canımsın Oğlumm>
Kayıtlı Üye
ben yanında onu gözetlerken aniden koparıp yutmaya çalıştı.valla ben yine cesaretliyim eşim hepten panik sakın bir daha verme dedi tabi bu kötü olayı da duyunca artık kesinlikle vermiyorum.benimkine elinle onun yutabileceği ölçüde koparıp ver onları çok güzel yiyor maşallah.eninde sonunda kendi yemeyi de öğrenecektir.büyüyüp yutup yiyemeyen çocuk gördünüz mü.yok.o zaman biraz beklemek taraftarıyım.
evet bizler çok aceleciyiz hemen herşeyi yapsın istiyoruz.
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
ayy bende veremem eline bişey. off napalım zamana bırakıyorum ozaman.
makarna yap. tencereyle önüne koy hem sen ye.. onu özendir hımmmm yap. hemde o yesin:90:
ben ekmek meyve bisküvi veriyorum eline. özellikle makarna yapıyorum ikimiz yiyoruz çok keyifli oluyo tabi heryerde makarna:26: