slm arkadaşlar geçen hafta çayın yanına getirdiğim ay çekirdeğin biri halının üstüne düşmüş.biz de babası babaannesi ve ben çay içiyoruz o sırada üçümüzün gözünün önünde çekirdeği alıp ağzına atması bir oldu bebeğimin.:gitme:normalde çok sakinimdir ben.babannesi ve babası panik tabi.babası bağırdı,babannesi parmak salladı bebeğim korktu tabi.normalde ağzına aldığı birşeyi geveler ve tükürür.öyle yapınca ağladı ve çekirdek nefes borusuna kaçtı.çocuğum çok agladı.hemen ilçe hast.gittik ordaki doktor röntgen çektirdi.bişey görünmedi tabi .bu çocuk bronşit dedi bi iğne yapıp yolladı bizi.ama bebeğim de nasıl bir hırıltı var anlatamam.hırıltının aniden ortaya çıkmasına bile aldırmadı doktor.sabaha kadar bekledik ve sonra bir de aile hekimine gösterdik.o bizi acilen üniv.hast.yolladı.orada bebeğime bronkoskopi yapıldı.narkoz verildi bebeğim 6 saat önce 6 satte sonra olmak üzere 12 saat aç ve susuz kaldı.ama çok şükür çekirdek çıkartıldı,hırıltı geçti.ama bizim ömrümüzden ömür gitti.Allah kimseye yaşatmasın çok zor.
bu topiği açmamın nedeni çok dikkat edin arkadaşlar kesinlikle evinize çerez çekirdek gibi küçük gıdalar sokmayın.şahsen bu bana çok büyük ders oldu.biz öyle yapıcaz.bu benim başıma geldi ve beni çok üzdü.sizlerin de başına gelmesin.herkese bebişleriyle sağlıklı mutlu bir yaşam dilerim.