- 29 Eylül 2020
- 13
- 2
- 16
- 28
- Konu Sahibi SilgisiOlan
İyi günler..
Arkadaşlar, yeni anneyim.Bebeğim özellikle 2 gündür çok huysuz .Araştırdım ve bunu buldum. Büyüme atağı... Eğer belirtiler devam ederse doktora gideceğim ..
-Bebeğim 38.haftalık 16 Ağustos'da dünyaya geldi.
-Sürekli emme isteği ,emdikten sonra fışkırır gibi hemen kusma. ( Sanırım çok yediğinden)
-Huysuzluk,ağlama
-Uyanma,hemen uyanıyor.Sadece kucağımda uzun süre uyuyor. Uyurken ıkınır ,zorlanır gibi sesler çıkarıyor. Mama da verdim doymuyor diye ,onu da kustu..
Çok yoruldum, onu kucağımdan indirip kendi karnımı bile doyuramıyorum neredeyse ..![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Arkadaşlar, yeni anneyim.Bebeğim özellikle 2 gündür çok huysuz .Araştırdım ve bunu buldum. Büyüme atağı... Eğer belirtiler devam ederse doktora gideceğim ..
-Bebeğim 38.haftalık 16 Ağustos'da dünyaya geldi.
-Sürekli emme isteği ,emdikten sonra fışkırır gibi hemen kusma. ( Sanırım çok yediğinden)
-Huysuzluk,ağlama
-Uyanma,hemen uyanıyor.Sadece kucağımda uzun süre uyuyor. Uyurken ıkınır ,zorlanır gibi sesler çıkarıyor. Mama da verdim doymuyor diye ,onu da kustu..
Çok yoruldum, onu kucağımdan indirip kendi karnımı bile doyuramıyorum neredeyse ..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)