emzirdikten sonra gazını aliyormusunuz.gazini almadan yatirmayin emdiginin fazlası geliyordur.mutlaka yan yatirmaya dikkat edin.benim kizimda çok tıkanirdi bu şekildeArkadaslar 17 gunluk bebegin var arada emzirdikten sonra yada Mama Verdikten sonra burnundan Mama 3,4 damla yada sut gelio kusuo desem kusmuo Ama burnudnan gelio o esnada bogulacak gibi oluo gozleri bile kayio cok korkuyorum cok sık olmuo ama arada Allahtan hep ben yanındayken oluo Allah korusun ben yokken olsa boğulur yavrumaranızda bilgisi olan var mı dr randevumuz 24 ü nde inşallah dr a soracagım neden diye ama aranızda aynı durumu yaşayan varmı
Alıyorum cnm gazını zaten günde birkez bilemedin 2 günde bir olur ama cok korkuyorum boğulur diye hepte burnunda 2-3 damla gelio boncuk boncuk kusmuk o esnada da boğulur gibi oluo gözleri kayıyor kucagıma alıp sırtına vuruom iki kaşın ortasını parmagımla hafif bastırıp geriye itince gecioemzirdikten sonra gazını aliyormusunuz.gazini almadan yatirmayin emdiginin fazlası geliyordur.mutlaka yan yatirmaya dikkat edin.benim kizimda çok tıkanirdi bu şekilde
Allah korusun, daha etkene alamaz mısınız randevuyu?Alıyorum cnm gazını zaten günde birkez bilemedin 2 günde bir olur ama cok korkuyorum boğulur diye hepte burnunda 2-3 damla gelio boncuk boncuk kusmuk o esnada da boğulur gibi oluo gözleri kayıyor kucagıma alıp sırtına vuruom iki kaşın ortasını parmagımla hafif bastırıp geriye itince gecio
Başını yüksekte tutup yan yatırmanıza rağmen oluyorsa bence 24 ünü beklemeyin yarın çocuk hast. acil bölüme gidin.Yaşadığınız yerde tıp fakültesi varsa orası da olur.Allah korusun.Alıyorum cnm gazını zaten günde birkez bilemedin 2 günde bir olur ama cok korkuyorum boğulur diye hepte burnunda 2-3 damla gelio boncuk boncuk kusmuk o esnada da boğulur gibi oluo gözleri kayıyor kucagıma alıp sırtına vuruom iki kaşın ortasını parmagımla hafif bastırıp geriye itince gecio
Az önce beşiğin baş kısmını yükselttim gündüzleride aynı şekilde uyutacagım ama dediğim gibi sık olmuyor reflü olsa her emzirme yada her mama sonrası olurdu diye tahmin ediyorum ama Rabbim korusunBaşını yüksekte tutup yan yatırmanıza rağmen oluyorsa bence 24 ünü beklemeyin yarın çocuk hast. acil bölüme gidin.Yaşadığınız yerde tıp fakültesi varsa orası da olur.Allah korusun.
Alamıyorum cnm amambakıcsm sürekli ve sık sık olursa direk giderimAllah korusun, daha etkene alamaz mısınız randevuyu?
Evet cnm aynen dediğin gibi yatay emziriyorum reflü yatağını her ihtimale karşı aldım ama henüz gelmediBebeği yatay vaziyette mi emziriyorsunuz? Başı biraz yukarıda olacak şekilde emzirin, yatırırken mutlaka yan yatırın. Reflü olabilir, eğer emzirdikten sonra oluyorsa. Reflü yatakları var, e bebekte satılıyor ondan kullanabilirsiniz. En önemlisi emzirdikten sonra, gazını çıkartın ve bir müddet gözlemleyin yatırınca.
Olabilir cnm araştırıcamBebeği beslerken tutma şeklinizden kaynaklanıyor olabilir mi?
Bebek reflüsü geçici bir şey, bebeklik döneminde oluyor sık sık kusan bebekler için kullanılıyor. Sizin emzirme pozisyondan kaynaklanıyor büyük ihtimalle, fazla gelen süt burnundan geliyor. Tam yatay pozisyonda tutmayın.Az önce beşiğin baş kısmını yükselttim gündüzleride aynı şekilde uyutacagım ama dediğim gibi sık olmuyor reflü olsa her emzirme yada her mama sonrası olurdu diye tahmin ediyorum ama Rabbim korusun
başını hafif aşağı doğru eğip yüzüstü vaziyette sırtına vur hafifçe dikkatli olman lazim bir süre sonra düzeliyorAlıyorum cnm gazını zaten günde birkez bilemedin 2 günde bir olur ama cok korkuyorum boğulur diye hepte burnunda 2-3 damla gelio boncuk boncuk kusmuk o esnada da boğulur gibi oluo gözleri kayıyor kucagıma alıp sırtına vuruom iki kaşın ortasını parmagımla hafif bastırıp geriye itince gecio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?