bebeğim bu ay sadece 60 gr almış:(

titi8686

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
292
1
37
iştahı da beslenmesi de cok iyi aslında sabah 1 kase kahvaltısını arada yarım kase meyvesını oglen 1 kase corbasını ikindide yogurdunu aksam 1 kase corbasını gecede 1 kase muhallebi yıyor gece yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz meme emiyo gun icinde emmiyo sadece biz yemek yerken o da yıyo tadımlık olarak ama neden bu ay bu kadar az kılo almıs anladım sizinde basınıza boyle bısey geldı mı ve nedenını bulabıldınız mı merak edıyorum.. cok uzuldum 60 gr aldıgını ogrenınce boyuda 1 cm uzamıs doktorum yemeklerını guzel ıyıyosa sorun yok dıyo ama bu kadar az almaması gerekır de dedi idrar tahlili ve kulturu yapalım dedi ama ilrihap yada baska bısey olsa belli ederdi herhalde atesı cıkardı yada canı yandıgı ıcın aglardı sureklı ama yok sadece bugun bıraz huzursuzlugu vardı onu da dişi cıkıcagı ıcın yapıyo diye dusunuyorum hala dişi de cıkmadı:KK43:(

bebekler diş çıkarırkende kilo kaybederler.hem şimdi hareketlenmiştir iice belki oyüzden kilo alamıodur.enerji harcıo sonuçta.önemli olan sağlıklı olması.sağlığı yerindeyse takma bence bak ne gzl de besleniomuş maşallah.üzme canını

doktor normal diyorsa bencede kafana takma. belki senin bebeğin bizimkilere göre daha hareketlidir. eğer çok içine sinmediyse bi de başka doktorla görüş

çok haraketli bi bebek diil gunde sadece 1 saat kadar yurutecte kalıyo zaten henuz emekliyemıyo sadece donuyo yuzustune gerıyede donmuyo emekleme pozısyonu gelıyo 2 sanıye sonra yayıyo bacaklarını sımdı de kakasında bı atne beyaz kurt gordum 1 gunde yeterınce şok oldum belkide bu yuzden kılo alamamıstır kuzum ..şimdi napıcam bilmiyorum yarın bı daha doktoruyla gorusucem ınsallah cogalmazlar bende cocuklugumda cok cekmıstım bu bagırsak kurtlarından dokulmelerı cok zor oluyo:KK43:((

işte bu kötü olmuş canım ama telaşlanma ,amin ol kilo almamasıda buna bağlıdır...ınşallah bi an önce atar bebiş

oy kıyamam ben ona ya evet kurt olunca kilo almıyo çocuklar iyiki farketmişsin atar inşallah hepsini

inşallah atar ama bugun doktoruyla konustum sut bebeklerınde olmaz dedı ılac ıcın daha cok kucuk dedı kaka tahlılı yaptırıcaz yarın ondan sonra goruselım tekrar dedı bende bu arad ewı dezenfekte ettım.. cok cabuuk bulasırmıs butun aıle cekermıs muhemelen bırınden gecmıstır dedı bızde olmadıgına gore seven bırınden gectı ay artık kımseye elletmıcem ya ufff...

ay ne ara ne yedide kurt olmuş daha.canım ya.geçmiş olsun.dut yedir pekmezini kurusunu falan.bide kiraz.döker derler.

ben elletmiyom valla kim küserse küssün.geçen bi çocuğa kızdım hişş diye annesi gördü.amaan bana ne!

aynen bende elletmiyorum kimseye..
artık herkes anladı çevremde kimsede kırılmıyor..
ben üzüleceğime millet üzülsün bana ne yani??
kurallarıma uymayan kimse elleyemez kızıma;bu kadar!

canım benim kızımda maşallah nasıl mama yerdi hiç yok demzdi ama bu aralar diş çıkaıcak heralde zorla yediriyorum zorla ...eski haline göre benim kızımda zayıfladı..hem diş hemde dahada hareketleniyorlar onların etkisidir yani...senin taşadıklarının aynısını bende yaşıyorum...sürekli huzursuz durmuyor yemiyor

inşallah atar ama bugun doktoruyla konustum sut bebeklerınde olmaz dedı ılac ıcın daha cok kucuk dedı kaka tahlılı yaptırıcaz yarın ondan sonra goruselım tekrar dedı bende bu arad ewı dezenfekte ettım.. cok cabuuk bulasırmıs butun aıle cekermıs muhemelen bırınden gecmıstır dedı bızde olmadıgına gore seven bırınden gectı ay artık kımseye elletmıcem ya ufff...

gecmis olsun, cok uzuldum.. insallah tedaviniz hemencecik ve kolay olur.. iyi ki senin gibi dikkatli bir annesi var..

inş cabuk atlatır bende okadar guzel yıyo kılo sorunumuz olmaz derken megese kurtları beslemısım de haberım yokmus bakalım bugun kaka tahılılını verdım kucuk hanım aksamın bı saatınde yapıcan kakasını aksam 9 da verebıldım tahlılı yarın alıcam artık aman ıns. baska yoktur da gecmıstır artık varsa o iğrenc ılaclardan kullanıcaz aılece bakalım sonucunu da bıldırırım ...

çok haraketli bi bebek diil gunde sadece 1 saat kadar yurutecte kalıyo zaten henuz emekliyemıyo sadece donuyo yuzustune gerıyede donmuyo emekleme pozısyonu gelıyo 2 sanıye sonra yayıyo bacaklarını sımdı de kakasında bı atne beyaz kurt gordum 1 gunde yeterınce şok oldum belkide bu yuzden kılo alamamıstır kuzum ..şimdi napıcam bilmiyorum yarın bı daha doktoruyla gorusucem ınsallah cogalmazlar bende cocuklugumda cok cekmıstım bu bagırsak kurtlarından dokulmelerı cok zor oluyo:KK43:((

canım hiç takma kafana benim kide öle az alıyo ama aynılarını yiyor benim oğlumda ama bünye meselesi arkadaşımın kızı hiçbir şey yemiyo sadece emiyo dana gibi bişey:bbo: ama boş ver bizimkiler sağlıklı besleniyorlar sağlıklı olsunlar..

X