bendede tam tersi bi olay var bebeğim 7. ayında 12 kilo hemde daha ek gıdalara alışamadık. varsa yoksa anne sütü bizede obez olabilir dikkat et diyor doktor ama neye dikkat edicem bişey yemiyoki zaten
tahıllı kaşık mamaları ve gece yatarken muhallebi gün içindede nişastadan muhallebi yap 1 kere iyi olur merak etme....canım evet makarna, ekmek, muz, pekmez, tahin, pirinç unu muhallebisi yapabirsin, kaşık mamaları da kilo aldırır, köfte, et,pirinçli yemekler, aklıma gelen bunlar canım allah kolaylık versinn
Bu aylarda oluyor sanırım böyle. Bir arkadaşımın kızı da 8 aylık. Oda 300 gr almış bu ayda. Daha hareketleniyorlar daha çok enerjiye ihtiyaç duyuyorlar herhalde. Bende normalde yumurta sarısını ayrı , ufak ekmek içi ufalayıp pekmeze batırıp ağzına ayrı veriyordum. Teker teker hem çiğnemeyi iyice öğrensin, hemde tadlarını ayrı ayrı alıp bizim gibi kahvaltıya yavaş yavaş başlasın diye ama böyle daha az yiyor tabi. O yüzden bu sabah yumurta sarısı, haşlanmış kuru kayısı ( 2 gündür kabızız aynı zamanda), lf mama , 3 ekmek içi hepsini blendırdan geçirdim verdim daha çok yesin diye. Bakalım 1 ay sonra nasıl olucak?
Bugün yoğurt vermeye başlayacağım. Daha sonra peynir deneyeceğim. Böyle yavaş yavaş çıkarmayı düşünüyorum diyetten. Sizin bebekte laktoz problemi var mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa? nasıl oldu diye soracaktım?
Oğlum 8 Aylık. Bugünkü kontrolünde doktor büyümesinin yavaşladığını beslenmesinde değişiklikler yapıp karbonhidrat ağırlıklı beslemem gerektiğini söyledi. Bebeğim yemeyen bir bebekte değil ama extradan ne yapabilirim henüz kafamda netleştiremedim.Bana oğlunun beslenmesinde ekmek makarna bunlara da yer ver dedi. Önerisi olan varsa sevinirim Kilo nasıl aldırabilirim? . Kilosu şuan 8 650.
tahıllı kaşık mamaları ve gece yatarken muhallebi gün içindede nişastadan muhallebi yap 1 kere iyi olur merak etme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?