• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim Bronşiolit Oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
825
24
118
46 günlük bir oğlum var.Öksürük,hırıltı,hapşırma,iştahında azalma var diye doktora götürdük,oğlum enfeksiyon kapmış ve bronşiolit diye insanın hayatında 1 defa geçirebileceği bi hastalığa yakalanmış eğer geçmezse veya tekrarlarsa bronşit yada zatürreye çevirebilrimiş.Doktorumuz ventolin inhaler ve flixotide diye astım hastalarının kullandığı hava veren ilaçlardan yazdı.İlaçlarını kullanıyoruz ama hırıltısı geçmedi,sanki zor nefes alıyor oğlum.Kızlar nolur bi akıl verin başka ne yapabilirim bitkisel olarak günlük diye bi bitki varmış onu yakıp dumanını pamukla göğsüne koyuyorum iyi geliyormuş,odayı havalandırıyorum,klimayı çalıştırmıyorum ama aklım çıkıyor geçmezse diye?Başına bu hastalık gelen var mı siz neler yaptınız yardımcı olursanız çok sevinirim,çok üzülüyorum oğlumu öyle gördükçe..

cnm benim oğlumda 8 aylıkken bronşiolit oldu antibiyotik kullandık geçmişti 2 ay sonra bronşit oldu ben sırtına ütüyle havlu ılıttım ve koydum he bu arada havluyu ısıtmadan önce üzerine kullanılmamış beyaz sabun sürdüm ne etkisi vardı bilmiyorum ama annem önermişti bunu sırtına kydum ilaçlarını da kullandım geçti ama çok çekmiştik allah sabır ve şifa versin bence başka bi dkra götür

46 günlük bir oğlum var.Öksürük,hırıltı,hapşırma,iştahında azalma var diye doktora götürdük,oğlum enfeksiyon kapmış ve bronşiolit diye insanın hayatında 1 defa geçirebileceği bi hastalığa yakalanmış eğer geçmezse veya tekrarlarsa bronşit yada zatürreye çevirebilrimiş.Doktorumuz ventolin inhaler ve flixotide diye astım hastalarının kullandığı hava veren ilaçlardan yazdı.İlaçlarını kullanıyoruz ama hırıltısı geçmedi,sanki zor nefes alıyor oğlum.Kızlar nolur bi akıl verin başka ne yapabilirim bitkisel olarak günlük diye bi bitki varmış onu yakıp dumanını pamukla göğsüne koyuyorum iyi geliyormuş,odayı havalandırıyorum,klimayı çalıştırmıyorum ama aklım çıkıyor geçmezse diye?Başına bu hastalık gelen var mı siz neler yaptınız yardımcı olursanız çok sevinirim,çok üzülüyorum oğlumu öyle gördükçe..

merhaba canım bende tam bu konuyu açaçaktım.
benim bebeğimde 7aylık ve buğün dr a gittik bronşiolit olmuş.
ventolin ve flixotide bizede verdi dr. inşallah en kısa sürede iyileşir bebeklerimiz. allah yardm etsin.. bende ne yaparım diye bakıyordum

canım bizede aynı ilaçları yazmışlar sanada umarım sen kullanırken geçerken biz anca 2 sefer kullanabildik, tekrar solunum sıkıntısı yaşadık,öksürüğü arttı acile gittik yatış yaptılar 5 gün hastanede yattık şimdi iyi allaha şükür ama bundan sonrası önemli allah yardımcımız olsun...

Back