Çocuk Hastalıkları Bebeğim boğulacak gibi oluyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Handan57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
8
0
36
İstanbul
Merhabalar
Bebeğim 26 günlük ve kilosu az olduğundan ve sütüm yetmediğinden doktor mama takviyesi verdi. Fakat son zamanlarda biberonla mama yerken çok tıkanıyor, hatta birkaç kere boğulacak gibi oldu,rengi değişti.Şimdi her mama verirken stres yaşıyorum,birşey olacak diye. Aranızda bunu yaşayan var mı,ya da çaresini bilen var mı?

kullandığınız biberonun emziği ile ilgili olabilir.çok akıyorsa yutamıyordur,fazla geliyordur.
yeni doğan için olan biberon ve biberon emziği kullanıyormusunuz??

buarada güle güle,sağlıkla büyüt bebeğini....:80:

Son düzenleme:
çok acıkıp hızlı hızlı çektiğinde olur boğulacak gibi, yemek aralarını azaltabilirsiniz

bir de biberon ayına uygun mu kontrol etmekte fayda var.

güle güle büyütün bebeğinizi

Çok teşekkürler,iyi dilekleriniz için.Dr Browns'ın doğal akışlı biberonundan aldım,yenidoğanlar için.Doktor uygun olduğunu söyledi,yani ondan kaynaklanmıyor sanırım.Umarım bebeğimin boğazında bir sıkıntı yoktur ve çabuk atlatırız bu dönemi...

Tekrar merhaba,dediğiniz gibi problem biberondaymış. Dr Brown's biberonunu tavsiye etmişlerdi ama onunla bile sorun yaşadım. Şimdi chicco'nun yenidoğan biberonunu kullanıyorum.Biberonu ters çevirdiğimde bile damlamıyor.Bu şekilde bebek biraz daha yoruluyor emerken ama en azından korkmadan mama verebiliyorum bebeğime...

bebnım kızım 1bucuk aylık olana kadar hep oyleydı daha yutmadan cekıyordu bıberonu bu sefer hhhik hik dıye sesler cıkarıyordu boguluyordu dırekt sırtına hafıf vuruyorum kaldırıp ya da yan tutuyoreum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…