• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim biraz emdikten sonra mızırdanıp ağlamaya başlıyo...lütfen yardım edin

doruk_akkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
4
0
86
Balıkesir
bebeğim bugün 25 günlük..25 gündür göğüs çatlaklarıyla uğraşıyorum..kendim hemşire olmama rağmen yanlış emzirmeden dolayı göğüs çatlaklarım oluştu..ömrümde daha böle bir acı çekmedim..tam çatlaklarla uğraşıyorken iki gündürde emmeye başlıyo 1 yada 2 dk emiyo sonra mızırdanıp ağlamaya başlıyo..ben sürekli devam edip emzirmeye başladığımda ise bol bol hava yuttuğu için daha çok ağlıyor..sık sıkta (sanırım sütüm çok geldiği içn olsa gerek) emerken tıkanıyo ve müdahale etmek zorunda kalıyorum..acaba sütümmü fazla geliyo???memeyi bırakıyo..ağzında pamukçuk falanda yok bu durumla karşılaşan anneler yardımcı olsun lütfen..

canım eğer sütün varsa belki emip getirmek zor geliyodur.önce sağ biraz getir sütü içiversin senin yaramaz.ama sütün yoksa gelmediği için ağlıyodur.tıkanmasının nedenide burnu olabilir burnr tıkanıksa nefes alamayıp tıkanıyodur.benim oğluma öyle olmuştu çünkü
deniz suyu al açılır belki.benim oğlumda zor emiyodu.şimdi 6 aylık bayıkıyo memeye.seninkide öyle olur merak etme.

bende ilk okuduğumda sütüm fazla geliyor demeseydin çektiği halde süt gelmiyor heralde diye düşünmüştüm..... belkide hava yuttuğu için gaz oluyordur ve onu rahatsız ettiği içinde mızlıyordur gazını alıp emzirmeye devam et bence

eğer sütün varsa....sorun yok ama sen sütünün tadına bir bak istersen
bazılarının sütü acı olur diye duymuştum

bu bende de olan bir problem. tamamen gazdan kaynklanıyo. önce dik tutup sırtını hafif ovarak gazını çıkarman sonra devam etmen gerekiyo. yoksa sen emmesi için ısrar ettikçe daha çok hava yutuyo dolayısıyla daha çok sıkıntı oluşuyo.

gazdan dolayı öyle yapıyor emmeyi bıraktıgında dik tut birkaç dk sonra tekrar emdir benim kızım 3.5 aylık bizde de hala öyle oluyo

bebeğim bugün 25 günlük..25 gündür göğüs çatlaklarıyla uğraşıyorum..kendim hemşire olmama rağmen yanlış emzirmeden dolayı göğüs çatlaklarım oluştu..ömrümde daha böle bir acı çekmedim..tam çatlaklarla uğraşıyorken iki gündürde emmeye başlıyo 1 yada 2 dk emiyo sonra mızırdanıp ağlamaya başlıyo..ben sürekli devam edip emzirmeye başladığımda ise bol bol hava yuttuğu için daha çok ağlıyor..sık sıkta (sanırım sütüm çok geldiği içn olsa gerek) emerken tıkanıyo ve müdahale etmek zorunda kalıyorum..acaba sütümmü fazla geliyo???memeyi bırakıyo..ağzında pamukçuk falanda yok bu durumla karşılaşan anneler yardımcı olsun lütfen..

öncelikle o yaralardan bende çok çektim bacım:):)kahverengi bölge soyuluyodu ...kocakarı ilacı derler ama kuru soğanı 2 ye böl koy uçlarına emsin sızısını alıyoo sonrada cezvede zeytinyağını yak pamukla sür:):)ama evin içinde iç çamaşırı giyme hava alsın....ben 3 günde kurtuldum yaralaradan inş sende kurtulursunn ...

Back