• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim bir yawinda ve 7haftalik hamileyim

doktoranne

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2017
362
359
18
32
Merhaba kk-nin guzel uyeleri. benegim 13 aylik anne sut veriyorum.katwida uzmanlik sinavlari ve uzmanlik var. wawdim kaldim. supriz hamilelik. bawindan boyle wey gecenler varmi? ne yaptiniz nasil baw ettinoz? cokmu zor oldu. kizima karwi da yanliw yaptigimi duwunuyorum. kurtaji kesinlikle aklimdan gecirmiyorum tabiki. ya biraz bawinizdan gecenleri anlatirmisiniz. belki bi ornek olur.))))

Beklenmedik güzel bir sürpriz olmus :) Tebrik ederim, bence her şeyin bir sebebi vardır. Size ikinci bir bebek nasip olmuş. Kızınız da kardeşiyle birlikte büyütürsünüz. Kızınıza olan sevginizi paylaşmaktan korkmayın, yalnızca evlatlarınıza olan sevginiz daha da çoğalacaktır. Benim eşim de doktor mesleğiniz gerçekten kolay değil ekstra annelik de gelince işin içine... :)

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin.. haksızlık olduğunu düşünmeyin kardeş gelicek ona :)

Beklenmedik güzel bir sürpriz olmus :) Tebrik ederim, bence her şeyin bir sebebi vardır. Size ikinci bir bebek nasip olmuş. Kızınız da kardeşiyle birlikte büyütürsünüz. Kızınıza olan sevginizi paylaşmaktan korkmayın, yalnızca evlatlarınıza olan sevginiz daha da çoğalacaktır. Benim eşim de doktor mesleğiniz gerçekten kolay değil ekstra annelik de gelince işin içine... :)
kismet iste,inanin once depresyona girdim,cunki kizim icin uzmanligi iki il erteledim. bu yil 2018de sinavlara katilicam ve hamileyim. bilmiyorum nasil olacak. ama iwte hayirlis vardir bunda da bir hikmet. guzel sozleriniz icin tewekkur ederm

Bende sendenim canım ama artık alıştım duruma , spiralli benek benimkide üstelik ikincide değil üçüncü geliyor :)
Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizinkini. Anneyiz , emin ol ilk bebeğin kadar çoook sevip bakabileceksin üstelik tecrübelendin ;)

Bende sendenim canım ama artık alıştım duruma , spiralli benek benimkide üstelik ikincide değil üçüncü geliyor :)
Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizinkini. Anneyiz , emin ol ilk bebeğin kadar çoook sevip bakabileceksin üstelik tecrübelendin :KK66:
canim Allah bagiwlasin meleklerini. anali babali buyusunler inwallah.saglikkla kucagina alirsin inwallah. anlamadim canim spiralmi vardi sende?spirallami kaldin hamile? bi de bebekler arasi yaw kac? ben aslinda dord bebek duwunurdum hep wimdide oyle zaten kararimdan vaz gecmedim. ama en azindan uzmanlik okuyupda olsaydi daha guzel olurdu. artik olan olmuw,)))))Hayirlisi olsunda sag salim

canim Allah bagiwlasin meleklerini. anali babali buyusunler inwallah.saglikkla kucagina alirsin inwallah. anlamadim canim spiralmi vardi sende?spirallami kaldin hamile? bi de bebekler arasi yaw kac? ben aslinda dord bebek duwunurdum hep wimdide oyle zaten kararimdan vaz gecmedim. ama en azindan uzmanlik okuyupda olsaydi daha guzel olurdu. artik olan olmuw,)))))Hayirlisi olsunda sag salim
Teşekkür ederim cümlemizinkni inşallah.
Evet , spiralle korunuyordum . Kayma yok pozisyonu yernde aama hamileymişim meğer. Sizin ki kadar küçük değil yaş aralıkları büyüğüm 7 küçüğümde 3 yaşında olacak kardeşi doğmaya. Hakkınızda hayırlısı böylemymiş demekki bende diplomayı sandığa kaldıranlardanım :)

Teşekkür ederim cümlemizinkni inşallah.
Evet , spiralle korunuyordum . Kayma yok pozisyonu yernde aama hamileymişim meğer. Sizin ki kadar küçük değil yaş aralıkları büyüğüm 7 küçüğümde 3 yaşında olacak kardeşi doğmaya. Hakkınızda hayırlısı böylemymiş demekki bende diplomayı sandığa kaldıranlardanım :)
canim ya ben de spiral taktircaktim :) adet bekliyordum. zaten anne sutu verdiyim icin gecikirdi adetim iwte yine gecikdi diye bekledim 60ci gunlerde artik wupe ettim test yaptim pozitiv xikti usm gostermedi uc hafta sonra yine gittim 6haftalik hamilesin dedi :KK70: brn wok ben iptal :) artik bibyil daha savr edip uzmanliga davam ederim artik. Allah bagiwlasin canim.

Back