Bebek Beslenmesi Bebeğim bir göğsümü emmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi mad3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mad3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
149
85
48
30
Arkadaslar merhaba 7 haftalık bi oğlum var bebegim doğduğundan beri sol göğsümü almıyor emmiyor ne yaptıysam ne ettiysem olmuyor itiyor öteki göğsümü hemen tutuyor ama sol göğsümü itiyor uzanarak emzirmeyi denedim yok ucu çok yoktu silikon uç aldim yok şekilden şekle soktum kendimi yok itiyor pompayla sağıp veriyordum fakat göğsüm çekildi çekilecek pompayla gelmiyor artık ne yapmalıyım sizcebu durumu yaşayan ve çözüm bulan varsa ne olur banada sòyleyin . Simdiden teşekkür ederim.

Pompayla çektikten sonra göğsünün ucu çıkmıyor mu? O şekilde vermeyi denedin mi? Bir de mesela bebek yastıkta yatarken sen sağ memeyi verecekmiş gibi yanına uzanıp sol memeyi versen acaba tutar mı? Bir de burada bir ebe arkadaş lırıngayla göğüs ucunu çekerek çıkartmayı göstermişti onu bir araştır istersen.

Göğüs ucumu çıkariyorum pompayla falan uğrasip çıkariyorum ama çocuk itiyor almıyor

Benimde bebegim sag gogsumu cok reddetti ilk zamanlar. Ama ilk onu vermeyi denedim surekli. Iki gogus ucu bazen farkli olabiliyo ve bebek birinde kendini daha rahat hissediyo.bikac hafta bende savasini verdim sonra duzeldi. Simdi her ikisinide aliyo cok sukur

Benim İki kızımda solu zor aldı. Nedense ondan az süt geliyor sağa göre. Ilk kızımda göğsümün üstünden şekerli su akitarak alistirmistik. Ikinci alıyor ama iyice doluyor ondan sonra .

Bu şekirli su olayını yeni duydum olmadı öyle deneyeyim birde öyle de almazsa yapacak birsey kalmıyor artık zaten göğsüm çekildi cekilecek biri şiş biri sönük duruyo insallah bu sefer alır çok tesekkür ederim kızlar sağolun

Göğüs ucumu çıkariyorum pompayla falan uğrasip çıkariyorum ama çocuk itiyor almıyor

Bendede aynısı olmuştu bende en başta kandırarak verdim. Sağ göğsü verdiğim pozisyonda tuttum ve ayak ucuna yastık koydum. Sağı alıyorum sanarak bir iki çekti süt gelince de bırakmadı. Tavsiye ederim bende işe yaradı. Umarım sende de yarar. Bide emzirmeden önce göğsüne az sıkarak süt sür kokuyu alsın. Allah yardımcın olsun . Solu sık sık sağ ki süt kesilmesin

Birde öyle deneyelim bakalım gerçi pompalamAktan çekildi gibi sanki ama biraz geliyo zorlayınca. Birde şimdi ameliyat olacam nasıl yapcaz bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…