• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim bir aylık ama öksürüyor..(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

uykusuzanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1
0
36
İstanbul
bebeğim daha bir aylım ama öksürüyor ve hapşuruyor..doktora gitmedim daha çok küçük ilaç vermek istemiyorum diye ama ne yapacağımı da bilmiyorum..

öksürügü ilerleyebilir daha kötü olabilir sırf ilaç vermesinler diye bebeginizi daha kötü yapabilirsiniz..belkide korkacagınız bi durumu yoktur ama dr.görmesinde fayda var..hepimiz anneyiz hiç birimiz bebeğimize ilaç vermek istemiyoruz ama mecbursa içmeye içecek yapacak bişey yok..o yüzden bence götürün öksürük bu..zatürreye kadar gider allah korusun!!

bebeğim daha bir aylım ama öksürüyor ve hapşuruyor..doktora gitmedim daha çok küçük ilaç vermek istemiyorum diye ama ne yapacağımı da bilmiyorum..

canım doğum sırasında üşütmüş olabilir. benim bebeğimde çok hapşuruyordu ameliyathane çok soğuk biliyorsun bebeğim doğunca biraz beklettiler yok bebek hemşiresi gelsin falan diye biraz üşütmüş orda. ama sonradan geçti... sen yinede emin ol ve götür doktora.. benim bebeğimde 2,5 aylık calpol diye bi ilaç var sadece onu kullanabiliyorlarmış bebekler biz ondan kullanıyoruz. bizimde dün ateşimiz vardı çok halsizdi 4 saate bir ilaç ver dedi doktor geçti allaha çok şükür.

Back