bebeğim biberonu görmeye dayanamıyor

berkbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
56
1
44
arkadaşlar 1 den fazla biberon mamasını zor içiriyorum
var mı arkadaşlar mama vermede zorlanan

benim oğlum ne emzik ne de biberon almadı bu yüzden mamada veremiyorum gece hep beni emiyor gündüzde ek besin ....böyle biberon almadan büyücek heralde oğlum...

Biberona benimkininde tahammülü yok. Verdiğimde öğürüyor.Bende nuk marka silikon ağızlı suluk aldım. Suyu ve sıvı herşeyi onunla veriyorum. Mama yemiyor zaten meyve suyu süt ve su içiyor

bende senin gibiyim cnm mama icirene kadar cnm cikiyor bende simdi emzirmekden yavas yavas mama ve ek besin vermeye basladim ama cok zorluyor biberonu görür görmez agzini SIKICA kapatiyor

benim oğlumda öyle meyvesuyu falan hiç içiremiyorum mama da yanı şekilde emziriyorum ama mama da takviye olsun istiyorum olmuyo uykuluyken alıyor çaresi yok sanırım bunun

Benim kızımda sla biberon almıyor zorla verince öğürüyor evin içi çeşit çeşit biberon doldu hiçbirini almadı en son nuk aldım böyle yamuk gibi duruyor değişik bir görünüşü var herkes hiç biberon almıyan bebek bile nuk markayı alır dedi bende birde onu denemek için aldım yokk bizim sıpa onuda almadı suyuda bardak yada alıştırma bardağıyla içiyor ben hiç meyve suyu vermedim zaten kızıma biberon almadığı için ilk başlarda cam rendeden ğgeçirip verdim sonra normal rendeyle şimdide ya öylece yiyor yada soyup çatalın arkasıyla şöyle bir eziyorum her gün bir öğüm mutlaka meyve ve yoğutryiyyor

Bende bir kaç sefer yaşadım ama sonra anladım ki ılık istemiyor. Sizde soğumasını bekleyerek deneyin bir kere.Şimdi her gece bir biberon dolusu içiyor.

öncedende böylemiydi yoksa yenimi oldu ve bebeğin kaç aylık
seni emiyormu emiyorsa almaz zaten uğraşma boşuna
uyurken alıyormu gece mesela
benim kızım 8 aylık oda içmek istemiyor artık mama
sadece gece içiyor

ağzına yanaştıramıyoruz ki

aynen daha görürken eliyle ittiriyor dahada zorlarsam başlıyır kafasını sağa sola çevirerek hırçınlaşıp ağlamaya nasıl olcak bilmem sanırım bizler biberon olayına hiç giremeyeceğiz bu gidişle..

bebekleriniz arık büyümüş hep aynı tadı taşıyan mamayı içmek istememeleri çok normal meme içen nasıl oluyor derseniz o bağlanma ve anneye yakınlık olduğundan bıkmazlar.mama hergün vermeyin bari deneye deneye ne sevdiğini muhakkak bulursunuz sabredin

benim kızımda biberon almıyor.
aptamil comformil 2 kullanıyorum.
sabah kahvaltısına 4 ölçek,
gündüz yediği bebe bisküvisine 4 ölçek,
muhallebisine 3 ölçek akşam yatmadan önce yediği kaşık maması ya da gece tahılına da 4 ölçek katıyorum.yani günde 15 ölçek mama yiyor.15*30=450
yani ortalam 450 cc mama içmiş oluyor.Biberonla veremiyorum. mamalarının içine katıyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…