• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim biberon istemiyor:((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nesssliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
20
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
3.5 aylık bir oğlum var ve benim doğum iznim bitmek üzere yakında işe başlayacağım.Doğduğu zaman memeyi almakta zorlandığı için sütümü sağarak veriyordum ve hiç sorun olmadan biberondan sağdığım sütü içiyordu.Fakat memeden emmeye başlayınca biberonu bir daha istemedi.İlk zamanlar çok önemsemedim fakat işe başlayınca annem mecburen biberonla besleyecek.Biberonu vermek istediğimizde ağzında oynuyor fakat hiçbir şekilde emmiyor.Bir süre sonra da sıkılıp ağlamaya başlıyor.Böyle bir sorun yaşayan var mı?Varsa nasıl aştınız ve hangi marka biberon kullandınız?
sevgiler..

canım benim kızımda almıyordu ne biberon ne emzik.. mamayı kaşıkla veriyordum ve sürekli elini emiyordu elini emmesin diye avent in yarı damaklı emziğini aldım ve onu emmeye başladı daha sonra da biberonu almaya başladı..avent i kullanmanı tavsiye ederim..

benimki de biberonu diş kaşıyıcısı olarak kullanıyor. biberon istemedi kaşıkla verdim, kaşıktan sıkıldı, suluğuna koydum sütünü, o da bitti şimdi yine memeye döndü... nerdeyse 10 aylık olacak. 6 aydır dönüşüm içindeyiz.
bebekler habire huy değiştiriyorlar. sütünü neyle içmek istiyorsa şimdilik onunla verin, biberonu unuttuğunda tekrar deneyin.

Back