Bebegim bi hafta öndee..

Meryemina

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
78
0
16
İstanbul
Merhaba kizlar, gecen hafta doktora gittim doktor bebek bi hafta önde dedi .' birden korktum bende neolacak dedim erken dogum falan olurmu dedim ' Hayir olmaz dedi ' bide normal dogum yapmak istiyorum son anda bebegin buyuk diye sezeryan derlermi acabaa..
Sizlerdede boyle bi durum varmii..
Bide size sorayim dedimm'
Simdidenn tessekurrlerr kizlarr

Yok canim oyle bisey olmaz. Eger bebegin 4 kilonun uzerindeyse sezeryan yapiliyo. Sata gore ileride gitmesi iyi bisey işte gelisimi iyi gidiyo demektir.. :) benim de hamileligimin basindan beri hep 1bucuk hafta kadar ileride gidiyo.. Ama bu erken dogacagi anlamina gelmiyo. Mesela benim sata gore 31.haftadayken bebegim 2030 gr.di ama ultrson cihazi 32+2 olarak gormustu. Gelisimine göre sonuc cikartiyo. Zaten her kontrole gittiginde sana satini sorarlar. Ultrason cihazina bakilirsa benim doguma 5 hafta faln kalmis ama sata göre hesaplayinca 6 hafta faln kaliyo. Sen de son adet tarihini baz al. Hayirli olsun :)

Hehe, aynen bendede aynisi olduu .
Ay icim rahatladi canim wala! Aynen biraz tosuncuk oluur okadaar..
MasAllah masAllah
iste insan hamileyken herseyden korkuyo' herseyin iyi guzel duzgun olmasi gerektigi gibi gitsin istiyo boyle kucuk seyler cikincada hemen sorun yapiyoruz endiseleniyoruz .
Ins sagsaglm alirim bebegimi kucagima.. Tessekurler canjmcm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…