• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim besin alerjisimi oldu yarım lütfen...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sunways

Allah var gam yok...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
5.048
39
683
herkese selamlar.oglum su an 6 aylık. ek gıdalara basladık ama ben bı hata yaptım galıba
çünkü oglumun dudak cewresınde ,cenesınde kızarıklık var benek benek oluyor...
mesela az once yogurt yedırdım kızarıklıklar arttı yıkadım suyla azaldı ve kayboldu...bu arada salyalarıda hala akıyor aalma hıc olmadı cok endıselenıyorum..acaba yogurt alerjısımı var farklı bı sorunmu bılmıyorum..doktoruna ulasmadım pazartesıye kadar nasıl sabrederım:gitme:mafoldumben

sagol canım
ya bugun banyo ettı uyudu yuzu kurudugunda ızarıklık yoktu
salyaları akınca yıne oldugu gıbı kızardı
dıyorumkı yogurda 2 gun ara wereyım
sonra bı werıp duruma bakayım olurmu kı

olur tabiki .yine kızarırsa mutlaka test yaptırın mutlaka.bnim oğlumda alerjik.yumurta ve fındık alerjisi çıktı test sonucu zaten egzamasıda var ihmale gelmiyo bebek alerjileri geçmiş olsun umarım alerjik değildir

sagol canım
ya bugun banyo ettı uyudu yuzu kurudugunda ızarıklık yoktu
salyaları akınca yıne oldugu gıbı kızardı
dıyorumkı yogurda 2 gun ara wereyım
sonra bı werıp duruma bakayım olurmu kı

canım bazen diş çıkarırlarken de yüz de böyle kızarıklıklar olabileceğini okumuştum bir yerden.salyaları da akıyor demişsin.bi bak belki diştir.

benimde kızım ıspanak yediğinde öyle ağız kenarında kızarıklıklar oluşuyor genelde hep oluyoo yemekten sonra geçiyoo acaba onundamı alerjisi var:( ben test falan yaptırmıyom yine yediriyom acaba bi zararı olurmu bak şimdi endişelendiiim

salyalar war canım ama dıs haaaala yok
kızarıklıklar azaldı yogurt yapmıyormus onu gordum
ama salyalar mı yoksa yedıgı baska bıseymı yapıyo ya ay cocugun yuzu ne bakınca uzuluyom
cokd egıl aslında ama bembeyaz suratında nokta bıle bellı oluyo

Back