bebeğim beni tanıyor mu

melser

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2007
288
16
kızlar merak ediyorum bebeğim tam bir aylık acaba beni tanıyor mu, annesi olduğumun farkında mı, beni görebiliyor mu yoksa şuan beni sadece mama olarak mı biliyo

kızlar merak ediyorum bebeğim tam bir aylık acaba beni tanıyor mu, annesi olduğumun farkında mı, beni görebiliyor mu yoksa şuan beni sadece mama olarak mı biliyo

:) bebekler 4 aylik olana kadar net goremezler ...
Seni tanimaz olur mu ?sesinden ,kokundan ,dokunusundan annesi oldugunu biliyor ...a.s
Allah bagislasin yavrunu

Bir zamanlar doğmak üzere olan bir bebek varmış.Tanrı'ya sormuş:

'' Beni yarın dünyaya göndereceğinizi duydum.Ama ben, bu ufacık ve
çaresiz halimle orada nasıl yaşayabilirim?... ''

Tanrı cevap vermiş: '' Senin için seçmiş olduğum birçok melek
arasında o seni bekliyor olacak ve her türlü ihtiyacını karşılayacak. ''

'' Ama burada cennette, mutlu olabilmem için pek de fazla bir şeye
ihtiyacım yoktu.Sadece şarkı söylemek ve gülümsemek bana yetiyordu. ''

'' O sana şarkılar söyleyecek ve her gün gülümseyecek.Sen ise onun
sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın. ''

'' Peki insanlar bana konuşacakları zaman, ben onları nasıl anlayacak
ve cevapvereceğim? ''

'' Meleğin sana duyabileceğin en tatlı sözleri söyleyecek ve sabırla
sana konuşmayı öğretecek. ''

'' Peki seninle konuşmak istediğimde ne yapacağım? ''

'' Meleğin ellerini nasıl birleştirmen gerektiğini ve bana dua etmeyi
öğretecek ''

'' Duyduğuma göre aşağıda çok kötü insan varmış.Beni onlardan kim
koruyacak? ''

'' Meleğin kendi hayatı pahasına seninkini koruyacak ''

'' Ama artık seni göremeyeceğim için ben hep üzgün olacağım. ''

'' Meleğin sana hep benim hakkımda konuşacak ve bana ulaşabilmenin
yollarını öğretecek, aslında ben de zaten hep yanında olacağım. ''

Tam o sırada cennetin kapıları açıldı ve dünyadan sesler gelmeye
başladı.Çocuk telaşla sordu:'' Tanrım , sanırım gitme zamanım geldi, lütfen bana meleğimin ismini söyler misin? ''

'' Meleğinin isminin ne olduğu hiç önemli değil... Sen ona ANNE
diyeceksin...''
canım cevap yeterlımı?
bu mucıze bır sey yaaaaa YARADAN RABBIM oyle buyukkı;
o herseyı halletmıs bıze bu nımetten yararlanmayı nasıp etsın:))))))))))))))
bırde sunu bılıyorum kokunun sıcaklıgının sesının yanı dısında annelerın alnının ortasında bır ısaretı olurmus bebeklerının gordugu.ordan tanırlarımıs annelerını:))))))

canım elbetteki tanıyor 4 aylık olana kadar net göremezler ama kokundan tanırlar seni..dikat ettiysen bebeğini kucağına alınca onlara bi sakinlik gelir sessizleşir mayışırlar bilirler anne kucağında olduklarını..2 aylık olsun yavaş yavaş sana gülmeyede başlar..

canım benim seni tanımaz olurmu hiç seni kokundan tanır annesi sen merak etme Şeniz

Bir zamanlar doğmak üzere olan bir bebek varmış.Tanrı'ya sormuş:

'' Beni yarın dünyaya göndereceğinizi duydum.Ama ben, bu ufacık ve
çaresiz halimle orada nasıl yaşayabilirim?... ''

Tanrı cevap vermiş: '' Senin için seçmiş olduğum birçok melek
arasında o seni bekliyor olacak ve her türlü ihtiyacını karşılayacak. ''

'' Ama burada cennette, mutlu olabilmem için pek de fazla bir şeye
ihtiyacım yoktu.Sadece şarkı söylemek ve gülümsemek bana yetiyordu. ''

'' O sana şarkılar söyleyecek ve her gün gülümseyecek.Sen ise onun
sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın. ''

'' Peki insanlar bana konuşacakları zaman, ben onları nasıl anlayacak
ve cevapvereceğim? ''

'' Meleğin sana duyabileceğin en tatlı sözleri söyleyecek ve sabırla
sana konuşmayı öğretecek. ''

'' Peki seninle konuşmak istediğimde ne yapacağım? ''

'' Meleğin ellerini nasıl birleştirmen gerektiğini ve bana dua etmeyi
öğretecek ''

'' Duyduğuma göre aşağıda çok kötü insan varmış.Beni onlardan kim
koruyacak? ''

'' Meleğin kendi hayatı pahasına seninkini koruyacak ''

'' Ama artık seni göremeyeceğim için ben hep üzgün olacağım. ''

'' Meleğin sana hep benim hakkımda konuşacak ve bana ulaşabilmenin
yollarını öğretecek, aslında ben de zaten hep yanında olacağım. ''

Tam o sırada cennetin kapıları açıldı ve dünyadan sesler gelmeye
başladı.Çocuk telaşla sordu:'' Tanrım , sanırım gitme zamanım geldi, lütfen bana meleğimin ismini söyler misin? ''

'' Meleğinin isminin ne olduğu hiç önemli değil... Sen ona ANNE
diyeceksin...''
canım cevap yeterlımı?
bu mucıze bır sey yaaaaa YARADAN RABBIM oyle buyukkı;
o herseyı halletmıs bıze bu nımetten yararlanmayı nasıp etsın:))))))))))))))
bırde sunu bılıyorum kokunun sıcaklıgının sesının yanı dısında annelerın alnının ortasında bır ısaretı olurmus bebeklerının gordugu.ordan tanırlarımıs annelerını:))))))

eline yureyine saglik guzelim bende tekrar yeeni anne oldum subatta kizimi dogurdum bide uc yasinda oglum var .canim cok sagol okurken gozlerim doldu canim.su satirlari yazarken gece iki ve kizim uyanik agliyo onla ilgileniyorum yazini okuduktan sonra dahabi gorevimin farkina vardim allah razi olsun

eline yureyine saglik guzelim bende tekrar yeeni anne oldum subatta kizimi dogurdum bide uc yasinda oglum var .canim cok sagol okurken gozlerim doldu canim.su satirlari yazarken gece iki ve kizim uyanik agliyo onla ilgileniyorum yazini okuduktan sonra dahabi gorevimin farkina vardim allah razi olsun

canım benım tesekkur ederım.zaman zaman hayatın hengamesınden bunalıp asıl gorevımızı unutuyor bazende yorgunluktan olsa gerek onlara zor bakıyor sıkayetler edıyoruz.nadırende olsa bende yapıyorum.
ama aklıma hep getırdıgım bırsey var o zamanlar;
o ıstemedı gelmeyı sen yaptın?onun sucu ne?katlanacak sabredecsın?
dıyıp kendıme gelıyorum.RABBIME cok sukur buna gerek olan cok durum yokdai,tek derdım cok konusuyo buyuk kızım.24saat konusabılırmı bır ınsan yaaaa?esımde aynı sen dıyor.bende cok konusurum.sımdı anlıyorum cevremdekılerın halını;:KK43:((((((((
sadece bu konuda az sus kızım yaaaa dıye doylendıgımde bıle aklıma bunu getırıyorum;:)))))))))
ıyı oluyor dene canım.onları bız kendımız karar verdık dogurmaya onların gunahı ne?
hala uyumuyor ha cadı kız.Allah yardımcın olsun canım yaa.neden acaba?subatlı ha?benımbuyuk kızımda subatlı balık burcumu?subatın kacı?yandın canım ondan da aglaması bıtmez.benımkı hala aynı aglayarak ıster ara sıra.sebepsız kuser.alıngandır.ama dunyalar tatlısı sevecen sevkatlıdır.kımseye kkıyamaz.sadece anasına bunların balıklıgı:)))))))
ıkı damla yas bekler gozunde bırı bısey desede aglasam dıye:))))))))
dogdugu ılk gunden berı.
kucukte yengec;ne bır agla ne bır sıkayet yok .her halta sırıyıyo.yatar sırıtır.kalkar sırıtır.yer ıcer neyse pek ıyıdır yanı.
bazen dalga gererım kendımle;bı normal cocuk doguramadım dıyerekten.
ıkı farklı ıkı cadı..........sonumu ıyı gormuyorum ben:)))))))
ama ıkısıde merhametlı zorlukları olamayan cocuklar,buyuk az konussa tam super olacak :))))))))kuuckte basladı hecelemelere.ablası tepesınde gel gell dıye dıye ogrettı.elıyle gel yapalbılıyor ve gegg dıyo.bayagı calıstırıyo ablası:))
basına geleceklerı bılmıyo?:))))))))
baybay yapıyoooo.gozlerını kırpıp guluyo.kafasını sallıyo one dogru ısterken bırseylerı.
ablamız cok ıyı bır ogretmen oldu.
bunları nıye anlatıyor demezsın ınsaallah.sana ılerde yasayacagın guzellıklerı anlatıp moral vermek ıstedım canım.kız cocuk bambaska oluyor dıkkat et bak goreceksın:)))))
duygusal sevecen baba delısı ama anneyı ornek alan.senın yaptıklarını yapıp babayı etkılemeye calısan tam kuma yanıııı:)))))))))
sevgıyle kal hoscakal canım.mınıklerı opuyorummm:))))

X