• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim beni istemiyor

gldnkrbck

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
50
-16
6
Merhaba
Biliyorsunuz ki ben hamileyken cok sikintilar yasadim (kocadan!) simdi bebegim o altini degistirince susuyor ve mutlu kucaginda. Ben altini degistirince agliyor susturamiyorum. Babasinin( bas belasi) kucaginda sessiz sakin mutlu ve altini degistirince aglamiyor. Bebegim beni sadece sut makinesi gibi mi goruyor. Birde bebegim 15 gunluk ama sanki babasi Ona kotu ahlak oluyor. Yuzune tukur annenin falan diye. simdilik baba ayri odada uyuyor. Yataklar ayri. Korkuyorum bebek buyunce bana karsi doldurur diye. Bebek anneden bakim olarak ne zaman bagimsiz olur? Suan iki saatte bir kalkip emziriyorum. Sanki Emzirme bitince onun bana ihtiyaci olmayacak gibi hissediyorum. Ne yapmaliyim?

Merhaba
Biliyorsunuz ki ben hamileyken cok sikintilar yasadim (kocadan!) simdi bebegim o altini degistirince susuyor ve mutlu kucaginda. Ben altini degistirince agliyor susturamiyorum. Babasinin( bas belasi) kucaginda sessiz sakin mutlu ve altini degistirince aglamiyor. Bebegim beni sadece sut makinesi gibi mi goruyor. Birde bebegim 15 gunluk ama sanki babasi Ona kotu ahlak oluyor. Yuzune tukur annenin falan diye. simdilik baba ayri odada uyuyor. Yataklar ayri. Korkuyorum bebek buyunce bana karsi doldurur diye. Bebek anneden bakim olarak ne zaman bagimsiz olur? Suan iki saatte bir kalkip emziriyorum. Sanki Emzirme bitince onun bana ihtiyaci olmayacak gibi hissediyorum. Ne yapmaliyim?
Ayyy canım benim modunu düşürme seni hiç istemez olur mu illa ister saha küçük. Bırak babası bakıyorken baksın sende kafanı dinle. Kötü düşünme hoş o adamın yaptığı da hiç doğru değil hemde hiiiiç.

Ne demek anneye tükür falan kafasız herif. Büyüdüğünde sana daha yakın olur dert etme o herif ile de otur konuş seninle ne derdi varda o şekilde davranıyor

annenin yüzüne tükür diyen kocanin yetistirdigi cocuktan hayir bekle...
bir planiniz var mi? bebek büyüyünce falan bosanacak misiniz, calisacak misiniz?
imkaniniz varsa birkac seneye kalmadan ayrilin o evden çünkü sizin hayir dediginize o evet der, cocugunuz onu iyi zanneder böyle büyür
sizin kucaginizda aglarken babada huzurlu olmasinin sebebi de sizin haliyle stresli, düşünceli, endiseli, mutsuz olmaniz. sizdeki negatiften etkileniyor cocuk.
oysa babasi olacak ayinin dunya umrunda degil. adam bebegini kucagina alinca yavrusunun keyfini cikartiyor. ne esimi kirmisim dusuncedi var, ne nasil baba olabilirim cocuguma yeter miyim psikolojisi ne olur derdi var. gamsiz ayi. haliyle cocuk onun huzurundan etkileniyor sakin kaliyor

Endişeleriniz yersiz, babasında ağlamama sebebi stres seviyesinin az olması, siz uykusuz stresli mod olarak düşükseniz bebekte gergin olur sütünüzede yansır. Eşinizle aranızdaki sorunlardan bağımsız olarak bebekler babalarıyla daha rahat oluyor, hatta gazlarını daha çabuk çıkartıyor.
Zaten belli ki evliliğinizde sorunlar yaşıyosunuz bide bunu düşünüp kendinizi boşa üzmeyin. Ayrılırsanızda zaten sizinle olacak bebek, sizinle büyüyecek. Sevgi dolu bi anneyle büyüyen bebeğe kim ne derse desin dolduramaz hatta aksine annesine laf söyletmez

Back
X