öncelikle hepinize teşekkür ediyorum konuyu dağıtmamak adına kısaca başka bir konu deyip geçmiştim çünkü bu uzun bir konu ve daha önce başka bir bölümde kaynanam ve eşimle ilgili sorunları anlatmıştım sadece şu kadar söyleyeyim size kaynanam hep dediğini yaptıran kendi doğrularını yaşayan ve yaşatan biri onun dedikleri olmadığında ise kendini yerlere atan bir kişi dolayısıyla eşimde dahil olmak üzere bütün aile fertleri onu haklı görmeyi kızdırmamayı ve dediklerini yapmayı alışkanlık edinmiş kişiler. ben ise yapmak istemediğimde yada yapmadığımda çok büyük sorunlar yaşadık eşimlede kaynanamlada hep ben suçlu görüldüm. dört aylık doğum izni süresince dört ay değil dört yıl yaşlandım sanki bütün bu sorunlar yüzünden belkide olması gerektiği için bilmiyorum sütüm kesildi hala bunun sızısı içimdedir ve sanırım bundan sonra yüz yıl ömrüm olsa o yüz yılın sonunda bile oğlumu kırkı bile çıkmadan sütüm kesildiği ,için suçluluğu olacak içimde ve o dönem yaşadıklarımı hiç unutmayacağım sanırım. şimdi ise denemiş olmama rağmen kaynanamın gelmemesini o yine bildiğini yapıyor eşimde gelsin ne olacak diyor. işe başlamayı ise hiç istemedim ama eşim çocuğa iyi bir gelecek yetmiyor vs saçmalıklarını söyledi ben ise ben çalışmadanda idare edebilecek durumdayız eren bir kere geldi dünyaya bir daha gelmeyecek bir daha görmeyeceğim dedim ama nafile zorla gönderdi belkide böyle olması daha iyi oldu bilmiyorum çünkü kaynanamı gördüğümde tansiyonum çıkıyor nabzım 165e yükseliyor çalışmasaydım belkide sizlere bunları yazacak kadar bile sağlıklı düşünemeyecektim bilmiyorum.
neyse çok uzattım kusura bakmayın
sadece oğlum daha bu kadar küçğk olmasına rağmen bana bu tepkileri verirken daha ileride daha uzaklaşırsa benden koparsa babaanneyi daha çok benimserse diye çok korkuyorum ve bu durumu bile kabullenemezken o zaman ölürüm ben dayanamam katlanamam işten gidince elimden geldiği kadar ilgileniyorum ama ne yaptıysam olmuyor belkide çocuktan çocuğa değişiyordur bilmiyorum kimi çocuk anneye kimisi babaya düşkündürya hani onun gibi bişeydir belki ne olur öyle olduğunu söyleyin ne olur bunun geçici çok kısa bir durum olduğunu söyleyin ne olur benimde başıma geldi ama beni görünce benden uzaklaşmadı belli bir dönem uzaklaştı sadece deyin ne olur yardım edin
bence çocuk yapan çalışmamalı en azından 4-5 yaşına gelene kadar hiç tasvip etmiyorum haklı çocuklmaz: durumumuz yok çalışmam gerek dersende ozaman çocuk yapmasaydın lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?