• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegım bazen emıyor bazen reddıyor yapılması gerekn herseyı yaptm cozum bulamadm yar

AycaAydin

Hayata attığım en güzel imzam
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
3.336
94
113
37
İstanbul
Bebegm bazen emerken bazen emmek ıcın 5-6 saat aglıyor caressız mama verıyorum ve verırkende cok uzuluyorum ıstıyorum emsın herseyı yaptm sakınlık muzık goz teması vs ama olmuyor bu dertten muzdarıp olan ve cozum bulan varmı
MasalDurunun annesı

Bebegm bazen emerken bazen emmek ıcın 5-6 saat aglıyor caressız mama verıyorum ve verırkende cok uzuluyorum ıstıyorum emsın herseyı yaptm sakınlık muzık goz teması vs ama olmuyor bu dertten muzdarıp olan ve cozum bulan varmı
MasalDurunun annesı

Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama benim oğlum da çok emmek isteyen bir bebek değildi. Sadece uyku sersemiyken güzel emiyordu. O yüzden ben de hep tam uykuya dalarken ya da tam uyanmadan emziriyordum. Ne kadar anne sütü alsa kardır diye. Ben bir sene boyunca böyle emzirdim.

Daha 77 gunluk ilk dogdugu ay mamayi istemiyoru memeyi hep arardi simdide aksi oldu evet aynen uykudan uyandiginda sersemlikte alio bende o aralarda daha cok emziriyorum napcami bilmiorm caresiz kaldm:(

Daha 77 gunluk ilk dogdugu ay mamayi istemiyoru memeyi hep arardi simdide aksi oldu evet aynen uykudan uyandiginda sersemlikte alio bende o aralarda daha cok emziriyorum napcami bilmiorm caresiz kaldm:(

Benim oğlum doğduğu gün den beri emmeyi istemedi emzirmeye alınca uyuyordu uyandırana bilene aşk olsun yani bazen iki saat memede kaldigi oluyordu bazen tüm gün yerine yatırınca uyanıp aglıyodu sağıp verdim sürekli bi de mama tabi ki şimdi üç aylık hala emzirmeyi deniyorum beni dövecekmişçesine ağlıyo kendini parçalıyo ağlamaktan sağamıyorum da çok az çıkıyo artık Emmiyor diye :( kimisi elektrik li pompa sütü arttırır dedi o kadar para verdim iki elektrikli bi manuel bi de tirle hiç arttırmadı o kadar şey içtim yedim boş bebeğim biraz emse o gün sütüm artıyordu ama büyüdükçe reddediyor :( allah yardımcın olsun cnm emmezse sağ sürekli altıncı aya kadar yetti rahat bari

Canım daha küçükmüş. Bu zamanlarında bebekler fazla uyurlar. Yeme düzenini uykusuna göre ayarlarsan uykuya dalacağı zaman bir de uyanırken emzirirsin. Aralarda da mama verirsin. Ben öyle yapmıştım. Şimdiden kolay gelsin. Annelik zor zanaat.

MasalDurunun annesı

Canim ya benimde ole sutun memede dolmadigi icindir. Ayni sorun bende de var. Bebeklere mama takviyesi yaptigimiz icin memeden cok cok aksin istiyorlar. Benimki sabah guzel emiyor cunku memede sut bol goguslerim sert oluyor oglene kadar birkac kez daha emiyor ama oglende sut sabahki gibi bol olmuyor goguslerimde yumusuyor. Bu sefer bebek istedigi gibi akmayinca basliyor aglamaya bende senin gibi mama veriyorum yapicak bisiym yok artik ne kadar emerse kar

Dogru soyluyosunuz kizlar herseyi deniyoruz olmuyor.Benm kizimda beni dovcek gibi agliyor sanki boguluyormus gibi am bazen onada hak veriyorum sutum ilk gunden beri hep azdi bazen sertlestiginde sutum bol anliodm ozmanlar emdi azda olsa suan goguslerm yumusak ve cekio birakio oyun oynar gibi gerci annem demistiki gunde seni bikere bile emse o ona yetcek uzulme diye bende umutla bekliyorum.Buarada zombi bebek bu uyumuo canm nerde bende zombi anne gibi dolasiyorum vall:)yorum ve desteginiz icin tsk ederm kizlar iyi ki varsiniz

Bizde ayni boyleyiz.dogdugunda kuvezde yatti orda hep biberon verildi ama beni emmeyi hic birakmadi. Doktorumuz mamayi birak sadece emzir 1 hafta dayanin dedi ama mumkun olmuyor.emiyor uyuyor,yine emiyor ama o emme iskence gibi :( bu gecede 20 dakikada bir emzirdim en son cok agladi gaz sancisi sandik ama degilmis mama yaptim nasil yedi ve uyudu:( sutum hep azdi hala oyle onun istedigi gibi gelmiyor diye cildiriyor:(bizde 2 ayligiz daha. Ben hala sut le ilgili ne duyarsam yapiyorum ve inaniyorum bir gun minnak im in istedigi gibi olucak.
Bu arada cok emzirmekte ise yaramiyor kizim surekli memede emzirip oylr mama veriyorum.bakalim kismet ilerki gunlerde ne olucak.allah yardimcimiz olsun insallah...

Bnmde kizim taam 3 bucuk aylik ve bi haftadir rededio aglii zirlio bnde israr ediorm biberon almiodu basta ac olduu zaman alio ama bn vermk istemiorm alsmasn die elimden geldiince emzirmeye calisiorm dediin gibi heryolu denedm simdi emzirmedn once uyutuorm oyle emiodu bu gun onuda fark edince istemio sutum azaliodu humanaya basladim we sagiyorum sagdiimida şiringayla iciriorm ki biberona alisip beni unutmasn die ins gecer

Artık umut kalmadı artık sütüm gelmiyor:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dogru soyluyosunuz kizlar herseyi deniyoruz olmuyor.Benm kizimda beni dovcek gibi agliyor sanki boguluyormus gibi am bazen onada hak veriyorum sutum ilk gunden beri hep azdi bazen sertlestiginde sutum bol anliodm ozmanlar emdi azda olsa suan goguslerm yumusak ve cekio birakio oyun oynar gibi gerci annem demistiki gunde seni bikere bile emse o ona yetcek uzulme diye bende umutla bekliyorum.Buarada zombi bebek bu uyumuo canm nerde bende zombi anne gibi dolasiyorum vall:)yorum ve desteginiz icin tsk ederm kizlar iyi ki varsiniz

Allah yardıcımız olsun. Aynı sorunları. Bende yaşadım bir aydır falan biraz daha rahatım. Sabır sabır sütünüz varsa sabredin bebeğinize mama verip sizi tamamen bırakmasına sebep olmayın. Bizde uyku problemide çok fazlaydı malesef, gece 2 lere 3 lere kadar salladığımı sinirden ağladığımı, salla salla çocuğun beyni laçkalaştı die üzüldüğümü bilirim. Şimdi de belli bi düzenimiz yok ama çok şükür emmeside uyumasıda önceki gibi değil.
Sabredin inş en kısa zamanda düzelir. Kendinizi üzmeyin sütünüz kaçmasın:54:

ÜZüntüden sütüm gitti bile sağma makinasıyla denediğimde sabahtan akşama kadar çıkan süt 40-50 cc arası artık emmiyo die üzülmem bitti suanda aütüm gelmio die üzülüyorm elimden geleni yaptm artk çözüm bulamaıorm süt yapar dedikleri herşeyi yaptm malesef bi sonç alamadm 4 kilo aldığımla kaldm

ÜZüntüden sütüm gitti bile sağma makinasıyla denediğimde sabahtan akşama kadar çıkan süt 40-50 cc arası artık emmiyo die üzülmem bitti suanda aütüm gelmio die üzülüyorm elimden geleni yaptm artk çözüm bulamaıorm süt yapar dedikleri herşeyi yaptm malesef bi sonç alamadm 4 kilo aldığımla kaldm

Bnmde sütüm azaldı ama el pompalarından zaten çok süt gelmio ya onlara bakma humana al maltana yada bulabilirsen bi mallt içeceği al ve bol su iç moralini yüksektut bolbol kafanı dinle=) sana öğüt veriorum ama kelin ilacı olsa derler ya o herap relaks olmaya çalışiorum elşmden geldiince bn bide günde 3-4 bardak humana

Malt içeçğini denemedim canm ama humana içiorm inanılma su tüketiyorum ama yok anlamayadm bir anda kesildi azcık damlandamla var ama çok sey yaptm bunca kilo aldm bu yüzden ama bilmiorm kafayı yemek üzereyim kızım çok aglayan bi bebek e ben çok strese giriorm sanrm bundan çok üzgünm:(

Elektrikli pompayla daha çok süt çıkacaktır, sağdıktan sonra veya emzirebilirsen emzirmeden sonra jer göğüse 5 10 dk süt gelmese bile sağma işlemi yaparsan göğüslere daha çok süt gerekli ikazı göndermiş olursun 1 hafta düzenli sağma işlemini yaparsan gözle görülür süt artışını göreceksin ve tabiki herşeyden önce sabır , huzur ve dinlenmen çok önemli iyi bir uyku da sütünü arttırır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dediğini yapmaya başladm canm bira fayda sanrm görüyorum çok tşk ederim sana

Back