Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegm bazen emerken bazen emmek ıcın 5-6 saat aglıyor caressız mama verıyorum ve verırkende cok uzuluyorum ıstıyorum emsın herseyı yaptm sakınlık muzık goz teması vs ama olmuyor bu dertten muzdarıp olan ve cozum bulan varmı
MasalDurunun annesı
Daha 77 gunluk ilk dogdugu ay mamayi istemiyoru memeyi hep arardi simdide aksi oldu evet aynen uykudan uyandiginda sersemlikte alio bende o aralarda daha cok emziriyorum napcami bilmiorm caresiz kaldm![]()
Canım daha küçükmüş. Bu zamanlarında bebekler fazla uyurlar. Yeme düzenini uykusuna göre ayarlarsan uykuya dalacağı zaman bir de uyanırken emzirirsin. Aralarda da mama verirsin. Ben öyle yapmıştım. Şimdiden kolay gelsin. Annelik zor zanaat.Daha 77 gunluk ilk dogdugu ay mamayi istemiyoru memeyi hep arardi simdide aksi oldu evet aynen uykudan uyandiginda sersemlikte alio bende o aralarda daha cok emziriyorum napcami bilmiorm caresiz kaldm![]()
Bebegm bazen emerken bazen emmek ıcın 5-6 saat aglıyor caressız mama verıyorum ve verırkende cok uzuluyorum ıstıyorum emsın herseyı yaptm sakınlık muzık goz teması vs ama olmuyor bu dertten muzdarıp olan ve cozum bulan varmı
MasalDurunun annesı
Dogru soyluyosunuz kizlar herseyi deniyoruz olmuyor.Benm kizimda beni dovcek gibi agliyor sanki boguluyormus gibi am bazen onada hak veriyorum sutum ilk gunden beri hep azdi bazen sertlestiginde sutum bol anliodm ozmanlar emdi azda olsa suan goguslerm yumusak ve cekio birakio oyun oynar gibi gerci annem demistiki gunde seni bikere bile emse o ona yetcek uzulme diye bende umutla bekliyorum.Buarada zombi bebek bu uyumuo canm nerde bende zombi anne gibi dolasiyorum vall:)yorum ve desteginiz icin tsk ederm kizlar iyi ki varsiniz
ÜZüntüden sütüm gitti bile sağma makinasıyla denediğimde sabahtan akşama kadar çıkan süt 40-50 cc arası artık emmiyo die üzülmem bitti suanda aütüm gelmio die üzülüyorm elimden geleni yaptm artk çözüm bulamaıorm süt yapar dedikleri herşeyi yaptm malesef bi sonç alamadm 4 kilo aldığımla kaldm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi