Olmazmi benim bebeğimde o kadarlikti takip ettim bende birşey olmadı şükür daha sonra yatakdan düştü iki kere o zmn 5-6 aylık falandi İçin rahat etmiyorsa bı Dr git istersen1aylık bebeğim bazadan düştü 38saat geçti şuan hiç belirti yok kusma gözlerde kayma orantısız büyüklük falan ama kendimi çok kötü hissediyorum sürekli bişey olacak gibi başına gelen varmı
Maalesef her annenin başına geliyor bu durum ama Allah onları koruyor.kusma,uyku hali, göz bebeklerinde değişim ,kan gelmesi gibi bir durumda yokmuş,korkmussunuzdur çok iyi anlıyorum ama bunlar da yoksa rahatlayın , rahatlamaya çalışın,geçmiş olsun1aylık bebeğim bazadan düştü 38saat geçti şuan hiç belirti yok kusma gözlerde kayma orantısız büyüklük falan ama kendimi çok kötü hissediyorum sürekli bişey olacak gibi başına gelen varmı
Olmazmi benim bebeğimde o kadarlikti takip ettim bende birşey olmadı şükür daha sonra yatakdan düştü iki kere o zmn 5-6 aylık falandi İçin rahat etmiyorsa bı Dr git
İlk defa anne oldum ne çok suçluyorum kendimi üstünden geçen zaman yeterli olurmu kiOlmazmi benim bebeğimde o kadarlikti takip ettim bende birşey olmadı şükür daha sonra yatakdan düştü iki kere o zmn 5-6 aylık falandi İçin rahat etmiyorsa bı Dr git istersen
Emzirdim çok kusuyo yutmasın diye yastığa yatırdım sobaya odun atmaya kalktım görmedim arkam dönüktü ama gerinirken oldu kesin o an aklıma gelmedi böyle bişey olabileceği zaten iki gündür kendimde değilim sürekli ağlayıp duruyorumYanlış anlamayın ama 1 aylık bebek daha hareket edemez nasıl düştü ?
Çok geçmiş olsunEmzirdim çok kusuyo yutmasın diye yastığa yatırdım sobaya odun atmaya kalktım görmedim arkam dönüktü ama gerinirken oldu kesin o an aklıma gelmedi böyle bişey olabileceği zaten iki gündür kendimde değilim sürekli ağlayıp duruyorum
Benim bebeğimde düştü kendini kaydırıyordu garip bir şekilde bende şaşırmıştımYanlış anlamayın ama 1 aylık bebek daha hareket edemez nasıl düştü ?
Benimde ilk bebeğim kendinizi suçlamayın bundan sonra daha dikkatli olursunuz yere iki kat battaniye serin kalınca orda dursun bebek yeterli olmuştur bence süre kusma falan yoksa şimdi düşmesin daha çok erken ama biraz buyunce ayaklanmaya emeklemeye başlayınca daha çok düşecekler zatenİlk defa anne oldum ne çok suçluyorum kendimi üstünden geçen zaman yeterli olurmu ki
Bebeğin altına yastık koymuş kayması çok normal zaten anormal bir durum yok kiBenim bebeğimde düştü kendini kaydırıyordu garip bir şekilde bende şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?