• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim bazadan düştü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ulkua
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ulkua

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
3
0
1
24
1aylık bebeğim bazadan düştü 38saat geçti şuan hiç belirti yok kusma gözlerde kayma orantısız büyüklük falan ama kendimi çok kötü hissediyorum sürekli bişey olacak gibi başına gelen varmı

1aylık bebeğim bazadan düştü 38saat geçti şuan hiç belirti yok kusma gözlerde kayma orantısız büyüklük falan ama kendimi çok kötü hissediyorum sürekli bişey olacak gibi başına gelen varmı
Olmazmi benim bebeğimde o kadarlikti takip ettim bende birşey olmadı şükür daha sonra yatakdan düştü iki kere o zmn 5-6 aylık falandi İçin rahat etmiyorsa bı Dr git istersen

Maalesef her annenin başına geliyor bu durum ama Allah onları koruyor.kusma,uyku hali, göz bebeklerinde değişim ,kan gelmesi gibi bir durumda yokmuş,korkmussunuzdur çok iyi anlıyorum ama bunlar da yoksa rahatlayın , rahatlamaya çalışın,geçmiş olsun

Olmazmi benim bebeğimde o kadarlikti takip ettim bende birşey olmadı şükür daha sonra yatakdan düştü iki kere o zmn 5-6 aylık falandi İçin rahat etmiyorsa bı Dr git

Olmazmi benim bebeğimde o kadarlikti takip ettim bende birşey olmadı şükür daha sonra yatakdan düştü iki kere o zmn 5-6 aylık falandi İçin rahat etmiyorsa bı Dr git istersen
İlk defa anne oldum ne çok suçluyorum kendimi üstünden geçen zaman yeterli olurmu ki

Yanlış anlamayın ama 1 aylık bebek daha hareket edemez nasıl düştü ?
Emzirdim çok kusuyo yutmasın diye yastığa yatırdım sobaya odun atmaya kalktım görmedim arkam dönüktü ama gerinirken oldu kesin o an aklıma gelmedi böyle bişey olabileceği zaten iki gündür kendimde değilim sürekli ağlayıp duruyorum

Emzirdim çok kusuyo yutmasın diye yastığa yatırdım sobaya odun atmaya kalktım görmedim arkam dönüktü ama gerinirken oldu kesin o an aklıma gelmedi böyle bişey olabileceği zaten iki gündür kendimde değilim sürekli ağlayıp duruyorum
Çok geçmiş olsun 💐 Allah korumuş . Ama bi doktora götürseydiniz daha iyi olurdu

İlk defa anne oldum ne çok suçluyorum kendimi üstünden geçen zaman yeterli olurmu ki
Benimde ilk bebeğim kendinizi suçlamayın bundan sonra daha dikkatli olursunuz yere iki kat battaniye serin kalınca orda dursun bebek yeterli olmuştur bence süre kusma falan yoksa şimdi düşmesin daha çok erken ama biraz buyunce ayaklanmaya emeklemeye başlayınca daha çok düşecekler zaten

geçmiş olsun, kızım 6 aylıktı yüz üstü düştü. Üstelik bizim yatak epey yüksek 1 metre belki vardır. Sesini duyduğumu hatırlıyorum, günlerce ağladım yüzüne bakıp bakıp. Doktora götürdük küçük diye ultrasonla baktılar kafasına. Çok şükür bişey çıkmadı. Kızım şimdi 25 aylık ama aklıma gelince o yüz ifadesini hatırlıyorum, gözlerim doluyor istemsiz.

Back