Bebeğim başını vurdu

Kaderkader

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
5
1
1
27
Merhaba kizlar 1 aylik bebeğimin basina kızım ayağıyla istemeden vurdu cok tedirginim ve üzgünüm doktora goturmeli miyim ((

Merhaba kizlar 1 aylik bebeğimin basina kızım ayağıyla istemeden vurdu cok tedirginim ve üzgünüm doktora goturmeli miyim ((
tepesı oyle sapka gıydırırken falan yamulmuyo sonucta :) cok sert vurmadıysa dıkıne bısey olmaz bence ama şiddetini siz gordunuz sonucta. degerlendırmeyı kendınız yaparsınız. eger sıddetlı bı darbeyse gitmek lazım tabıkı doktora. gecmıs olsun ınsallah bıseyı yoktur

Bebeğiniz çok ağladı mı?? Yani korktu illa ki biraz ağlar ama şiddetli bir ağlama katılma gibi bir durum yaşadınız mı??

Vurmadan sonra hareketleri nasıldı bebeğinizin??

Bıngıldaklarından birine geldi mi vurma?? Kontrol ettiniz mi??

Yani bir bilgim olduğundan sormuyorum bunları yanlış anlaşılma olmasınben olsam bunlara dikkat ederdim bebeğimi bir süre izlerdim hareketlerini takip ederdim bu söylediklerim dışında herhangi anormal bir durum olmadıysa sorun yoktur diye düşünürdüm herhalde.. Ama sonuçta doktor da değiliz yanlış bir yönlendirme yapmak istemem..

İlk 3 saat önemli, ani kusma, bilinç kaybı olmadıysa bir şey olmaz inşallah. Hastaneye de gitseniz takip et diyecekler. Kafasında göçme falan var mı?

Normalde ağlıyordu zaten vurduktan sonra da 2 saniye agladi kucağıma aldıktan sonra sanki hersey normal gibi ama daha cok küçük olduğu icin tedirginim

Yok oyle cok şiddetli vurmadı hatta aglamasi bi kac saniye sürdü ama çok küçük olduğu icin tedirginim.

Bebekler o kadar çabuk etkilenmiyor benim de eşim birkaç kez düşürmüştü çok endişelenirseniz veya ters bir durum sezerseniz götürün tabiki ama endişelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…