• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim başını hep aynı yöne çeviriyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ValoFade

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
2.078
2.534
63
Bebeğim sırtüstü yatarken kafasını hep sola çevirerek yatıyor. Kucağıma aldığım zaman başını sağa da sola da koyuyor ama sırtüstünde sağa çok nadir çeviriyor. Normal bir durum mu bu?? Sola çevirmesin diye yan yatırdım bu seferde kafasını yukarı bakacak şekilde yaptı 😟 Benim bir hatam mı oldu acaba böyle yapıyor 😢

Neden sizin hatanız olsun. Bir osteopat'a götürün, belki bir ağrısı vardır, bu yüzden diğer tarafa çeviremiyordur.

Arkadaşa katılıyorum bir götürün erken tanı her zaman fayda bebekler için daha kolay olur.

Bebeğim sırtüstü yatarken kafasını hep sola çevirerek yatıyor. Kucağıma aldığım zaman başını sağa da sola da koyuyor ama sırtüstünde sağa çok nadir çeviriyor. Normal bir durum mu bu?? Sola çevirmesin diye yan yatırdım bu seferde kafasını yukarı bakacak şekilde yaptı 😟 Benim bir hatam mı oldu acaba böyle yapıyor 😢
emzırırken sonucta boynu dönuyor sorun olmuyor dımı? uyurken benım oglum da hep sola cevırır kafasını :) arada yukarı kaldırır. hıc kotu bısey dusunmemıstım. gun ıcerısınde saga da sola da donmesınde sıkıntı yok dıyosun .

emzırırken sonucta boynu dönuyor sorun olmuyor dımı? uyurken benım oglum da hep sola cevırır kafasını :) arada yukarı kaldırır. hıc kotu bısey dusunmemıstım. gun ıcerısınde saga da sola da donmesınde sıkıntı yok dıyosun .
Emzirirkende kucağımdaykende sağa çeviriyor boynunu. Ben çok panikli bi anne oldum ya kendimi böyle düşünmezdim hiç 😟
Anne karnındayken hangi yöne doğru pozisyon almışsa doğduktan sonra da o yöne meylediyorlar, anne karnındaki pozisyonlarında durmak istiyorlar
En baştan beri öyle miydi onu bilmiyorum bu ara dikkatimi çekti böyle olduğu belki dediğiniz gibi anne karnında öyle duruyordu

Back