tmm sorucam burdan da geri size yazarım inşCanım kısa zaman önce böyle bir problem yaşadığından bahset ve b12 eksikliğinden diyorlar öyle birşey olabilir mi diye sor bence
İnş hayırlı haberlerinizi bekliyoruztmm sorucam burdan da geri size yazarım inş
doktora gittim burda kontroller oluyır bebek 10yaşına girene kadar diğelim ki ilk bir yaşına kadar iki üç ayda bir diğer yıllardan sonra senede bir vs.doktor soru cvp şeklinde bir dize sorular hazırlıyor her anneye soruluyor bebek işte bakıyormu spontane gülüyormu dönüyormu ellerini kullanıyormı baş parmaktan işaret parmagını kullanıyormı bir oyuncak filan tutarken oyuncak düştüğünde onu takip ediyormı bunlardan elhamdülillah hepsi pozitiv cıktı hepsini yanıtladım yapabiliyordu çünkü ama arada dedim kafasını kaldırma zahmetinde bulunupta bize bakmıyor dedim kafa aşağıda rahat serbest bi pozisyonda gözlerini iyice yukarı kaldırp bakıyor dedim arkadaşım b 12vitamini eksik olabilir diyor dedim test yaptırmak istiyorm diyince doktor güldü b12vitamin eksikliği olsaydu bu bebek böyle gözükmezdi çok farklı gözükürdğ daha değişk şeyler olurdu bebekte dedi tam konulurken doktor bebegim doktora tam anlattığım şekilde baktı kaç haftadan beri öyle bakmayan bebek öyle bakınca bakın tam bunu demek istiyorm deyince jimnastik yzdı 10defa git dedi götür dedi ama korkulacak bşy yok dedi bir iki kas hareketleriyle düzelir dedi ,hala dönmüyor dedim 6-haftaya kadar döner dedi öyle demesinin sebebide bence hani oğlum 7aylık ya 9aylıgın başlarında olcak o zaman bşr bebekte 6-9ay arası
döner zaten ondan öyle demiş olabilir ( doktorlar tüm konuşmalarımı anlattım arkadaşlar nerdeyse uzun oldu biraz ama böyle şeyleri detaylı bi
şekilde anlatmakta fayda var diye düşünüyorm
[/QUOTE
Bizimkide başını öyle yapiyordu sonra sonra güçlendikçe tutmaya başladı.. sanirim geriye düştügü için temkinli yaklaşıp kaldirmiyordu başını.. oturmasida 8 aylik ancak bikaç haftadir desteksiz oturuyor.. ilk başlarda çok titriyordu oturamiyordu.. sanirim zamanla kuvvetleniyorlar kilolarıda arttıkça..Merhabalar şuan benimde 6.5 aylık aynı problemler var tam olarak ama siz ne durumdasınız oturmaya başladımı bebeğiniz biz hala oturamıyoruz
Çok teşekkürler cevabınız için içim ferahladı gerçektenBizimkide başını öyle yapiyordu sonra sonra güçlendikçe tutmaya başladı.. sanirim geriye düştügü için temkinli yaklaşıp kaldirmiyordu başını.. oturmasida 8 aylik ancak bikaç haftadir desteksiz oturuyor.. ilk başlarda çok titriyordu oturamiyordu.. sanirim zamanla kuvvetleniyorlar kilolarıda arttıkça..
Merhabadoktora gittim burda kontroller oluyır bebek 10yaşına girene kadar diğelim ki ilk bir yaşına kadar iki üç ayda bir diğer yıllardan sonra senede bir vs.doktor soru cvp şeklinde bir dize sorular hazırlıyor her anneye soruluyor bebek işte bakıyormu spontane gülüyormu dönüyormu ellerini kullanıyormı baş parmaktan işaret parmagını kullanıyormı bir oyuncak filan tutarken oyuncak düştüğünde onu takip ediyormı bunlardan elhamdülillah hepsi pozitiv cıktı hepsini yanıtladım yapabiliyordu çünkü ama arada dedim kafasını kaldırma zahmetinde bulunupta bize bakmıyor dedim kafa aşağıda rahat serbest bi pozisyonda gözlerini iyice yukarı kaldırp bakıyor dedim arkadaşım b 12vitamini eksik olabilir diyor dedim test yaptırmak istiyorm diyince doktor güldü b12vitamin eksikliği olsaydu bu bebek böyle gözükmezdi çok farklı gözükürdğ daha değişk şeyler olurdu bebekte dedi tam konulurken doktor bebegim doktora tam anlattığım şekilde baktı kaç haftadan beri öyle bakmayan bebek öyle bakınca bakın tam bunu demek istiyorm deyince jimnastik yzdı 10defa git dedi götür dedi ama korkulacak bşy yok dedi bir iki kas hareketleriyle düzelir dedi ,hala dönmüyor dedim 6-haftaya kadar döner dedi öyle demesinin sebebide bence hani oğlum 7aylık ya 9aylıgın başlarında olcak o zaman bşr bebekte 6-9ay arası
döner zaten ondan öyle demiş olabilir ( doktorlar tüm konuşmalarımı anlattım arkadaşlar nerdeyse uzun oldu biraz ama böyle şeyleri detaylı bi
Beni de 5.5 aylık kızım var başı aşagı da tıpkı sizin anlattığınız gibi ne zaman düzeldi Dr size ne önerdi cevaplarsanız çok sevinirimMerhaba
Benim kızımda aynı 5.5 aylık bası adagıda duruyor ne hareketi önerdi doktorunuzdoktora gittim burda kontroller oluyır bebek 10yaşına girene kadar diğelim ki ilk bir yaşına kadar iki üç ayda bir diğer yıllardan sonra senede bir vs.doktor soru cvp şeklinde bir dize sorular hazırlıyor her anneye soruluyor bebek işte bakıyormu spontane gülüyormu dönüyormu ellerini kullanıyormı baş parmaktan işaret parmagını kullanıyormı bir oyuncak filan tutarken oyuncak düştüğünde onu takip ediyormı bunlardan elhamdülillah hepsi pozitiv cıktı hepsini yanıtladım yapabiliyordu çünkü ama arada dedim kafasını kaldırma zahmetinde bulunupta bize bakmıyor dedim kafa aşağıda rahat serbest bi pozisyonda gözlerini iyice yukarı kaldırp bakıyor dedim arkadaşım b 12vitamini eksik olabilir diyor dedim test yaptırmak istiyorm diyince doktor güldü b12vitamin eksikliği olsaydu bu bebek böyle gözükmezdi çok farklı gözükürdğ daha değişk şeyler olurdu bebekte dedi tam konulurken doktor bebegim doktora tam anlattığım şekilde baktı kaç haftadan beri öyle bakmayan bebek öyle bakınca bakın tam bunu demek istiyorm deyince jimnastik yzdı 10defa git dedi götür dedi ama korkulacak bşy yok dedi bir iki kas hareketleriyle düzelir dedi ,hala dönmüyor dedim 6-haftaya kadar döner dedi öyle demesinin sebebide bence hani oğlum 7aylık ya 9aylıgın başlarında olcak o zaman bşr bebekte 6-9ay arası
Merhaba benim bebegim de başını önde tutuyor istediği zaman kaldırıyor 5.5 aylık sizin bebegin iz düzeldimi Dr götürmek istiyorum cvp yazarsanız sevinirimBizimkide başını öyle yapiyordu sonra sonra güçlendikçe tutmaya başladı.. sanirim geriye düştügü için temkinli yaklaşıp kaldirmiyordu başını.. oturmasida 8 aylik ancak bikaç haftadir desteksiz oturuyor.. ilk başlarda çok titriyordu oturamiyordu.. sanirim zamanla kuvvetleniyorlar kilolarıda arttıkça..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?