Çocuk Hastalıkları Bebeğim basamıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

murge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
2
0
86
İçel Mersin
Herkese merhaba,
Benim kızım 8 aylık..6,5 aylıktan beri desteksiz oturuyor ama hala dimdik basamıyor..Bastığı an dizlerini büküyor...Bu durum çok sinirlerimi bozuyor..
Aranızda böyle bir problem yaşayanınız var mı?

slm.benim oğlumda geç bastı sayılır 6 aylık olduğunda ancak sert basmaya başladı.ben bebekken dahada geç basmışım ve 1 buçuk yaşında yürüyebilmişim.genetik olabilirmi acaba.siz veye eşiniz bebekken ne kadarlıkken basmaya başlamış.böyle bir kıyaslamayla az çok genetik olup olmadığını anlayabilirsiniz.tabiki en iyisi doktora sormak

benim oğlum 10 ayıkken tam basmaya başladı.şimdi 15 aylık koşuyor.bacak kasları anca gelişiyor demekki. ama içinin rahat etmesi için bir doktora danışabilirsin.yetkili ağızdan bilgi alınca daha ahat oluyor insan.

benim oğlum 9 aylıkken koltuktan koltuğa adım atmaya başlamıştı.10 aylıkkende tamamen yürüdü.bende babasıda 9 aylık yürümüşüz.genetik olma ihtimali olabilir belki ama.bebeğin 8,5 aylık daha küçük. canını sıkacak bir durum yok bence benim komşumun kızı 15 aylık yürümeye başlamıştı.çocuktan çocuğa fakkediyor..sen içini ferah tut..

benim kızımda basmıyodu ayaklarını büküyodu.hatta teyzemin oğlu var kızımdan 1 ay küçük kızım 4 aylıktı ozaman bak oğlum nasıl basıyo adım atıyo diyodu bana.acelem yok .gayet sağlıklı çocuğum.9 aydan sonra kanadı olsa uçcaktı 11. aydada yürüdü.6. ayda sağlıkocağının dr uzmana gösterin demişti bana basmadığı için.göstermeye gerk duymamıştım.gayet hareketleri güzeldi.

Cevaplarınız için çok teşekkürler..Benim için geç yürümesi sorun değil..Dimdik basamıyor kızım..Nörolojik bişey var diye korkuyorum...İnşallah yoktur..

Cevaplarınız için çok teşekkürler..Benim için geç yürümesi sorun değil..Dimdik basamıyor kızım..Nörolojik bişey var diye korkuyorum...İnşallah yoktur..

allah korursun...lütfen kötü şeyler düşünmemeye çalış

benim oğlum 9.5 aylık hala basmıyordu,ama ben endişelenmiyorum,biz ne kadar sakıncalı dense de yürüteç aldık onun üzerinde kendini yukarı kaldırıyor tam basabiliyor,kendimiz tuttuğumuzda da basmaya başladı şimdi,yürütecin faydasını gördük yani,istersen sen de bu şekilde bi çözüm deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…