- Konu Sahibi sirenamelita
Arkadaslar merhaba bebegim 4.ayini bitirdi boyu kilosu masallah aydaslarindan ileride oldukca hareketli kipir kipir bi bebek benim sorunum su ki oglum beni gormedigi zaman cildiriyo hani kendi kendine etrafina bakinsin agular yapsin falan yok ben boyle alistirmadim da nasil bu hale geldik bilmiyorum mamadan mamaya kucagima aliyorum tamam illaki ilgi sevkat gosteriyorum ama onu ilgi arsizi yapacak kadar da degil,hic bir is yapamiyorum mutfaga tuvalete gidemiyorum uykusu zaten ayakta sallaniyo ayagimdan biraktigim an uyaniyo iyice fenalik geldi bana kati gidalara gectik ama ben ona corba yapmak icin mutfaga bile gidemiyorum,artik donmeye basladi yere ortu serip yatiriyorum iki dakika kendi kendine oynuyo sonra donuyo sonra da bagirmaya basliyo cubku yuz ustu yatmayi sevmiyo haydaaa kos mutfaktan git sirt ustu cevir inanin artik bunaldim dr birak aglasin alisir dedi biraktim bikere saatlerce agladi sonunda da sinir krizi gecirdi bir daha da yapmam boyle birsey ben evladimi sokakta bulmadim ki cok uzuluyorum bu duruma bana bagimli bi erkek cocuk yetistirmek istemiyorum lutfen bana yardimci olun