Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
4 aylık bebeğim anne sütü de dahil eskisi kadar iştahlı süt içmiyor. Doktoruna ek gıdalara başlayalım mı diye sordum ama sadece anne sütü ver. dedi. 7100 kg tarttı, kilosu iyi normal, anne sütü dışında hiçbirşey verme dedi. Ama sütü de fazla istemiyor. Daha çok içmesi gerekirken az içiyor. 3 aylıkken daha çok içiyordu. Acaba ek gıda mı istiyor?Çok üzgünüm çoook
Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
canım bence azar azar ver bebeğine.. doyumluk başlayamazsın zaten öğün olarak.. bir kaşık, 2 kaşık ver yoğurt, meyve suyu falan..bende 4 aylıkken başladım yoğurda.. şimdi yoğurt en sevdiği yiyecek.. yiyorsa ver bence..
4 aylık bebeğim anne sütü de dahil eskisi kadar iştahlı süt içmiyor. Doktoruna ek gıdalara başlayalım mı diye sordum ama sadece anne sütü ver. dedi. 7100 kg tarttı, kilosu iyi normal, anne sütü dışında hiçbirşey verme dedi. Ama sütü de fazla istemiyor. Daha çok içmesi gerekirken az içiyor. 3 aylıkken daha çok içiyordu. Acaba ek gıda mı istiyor?Çok üzgünüm çoook
benim kızımda aynı durumda.61 günlük.kilosu 4780.geçen ay daha çok içiyordu.120 ml.ben hem mama hem anne sütü veriyorum.son bir haftadır 100 bile içmiyor.napsamda içmiyor.savaşıyoruz resmen nedeni nedir acaba kilo alamıyacak diye korkuyorum.mama saatlerinden korkar oldum artık
benimkide aynı durumda ayın 3 de 4 aylık olacak 1 haftadır falan memeyi emzik gibi emmeye başladı hiç içine çekmiyor bende iyi beslenemiyor diye endişeleniyorum dişlerini çok kaşıyor acaba diş çıkarabilirmi
ஐ ♥―♥―♥―
Kayıtlı Üye
canım benım bebeğim anca 2 ay anne sutu aldı
oyuzden 4 ayda azar azar ek gıdaya başlamıştık canım bence az az ver bı kaşık yoğut falan seklınde yazık yavruvcak doymuodur
ஐ ♥―♥―♥―
Kayıtlı Üye
bırde BU DEVRIN BEBEKLERINDE NE VAR ANLAMIYORUM YAA KIMI DUYSAM EMMIO İÇİM PARÇALANIO YAA BEN 2 AY VEREBILDIM AMA COK SUÇLULUK DUYMUŞTUM ONUN İÇİN PSİKOLOJIK TEDAVI BILE GORDUM KENDIMI ANNE GIBI HISSETMEMISTIM ANA SUTU BU YAA YOK ISTE CANIM OLMAYINCA OLMUOR