Arkadaşlar 3 aylık oğlum var. doğum kilosu 2900 gr. ilk ay 1500 gr ikinci ay 800 gr ve üçüncü ayında 600 gr aldı. sadece emziriyordum ama artık sütümün yetmediğini düşünerek mama takviyesine başladım şuanda 5900 kiloda. Sizce normalmi sizin bebişleriniz hangi ayda kaç kiloydu? Birde hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim az kilo almaya başladı:(
- Konu Sahibi ziyoG
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
ayına ve doğum kilosuna göre kilosu iyi gibi. doktorunuz ne söyledi, doktor mu mamaya başlamnızı söyledi. doymayan çocuk huzursuzdur,uykuları çok kısadır sürekli emmek ister, bezini az kirletir. oğlumun o aydaki kilosunu bilmiyorum ama altı aylıkken 8 kiloyduArkadaşlar 3 aylık oğlum var. doğum kilosu 2900 gr. ilk ay 1500 gr ikinci ay 800 gr ve üçüncü ayında 600 gr aldı. sadece emziriyordum ama artık sütümün yetmediğini düşünerek mama takviyesine başladım şuanda 5900 kiloda. Sizce normalmi sizin bebişleriniz hangi ayda kaç kiloydu? Birde hangi mamayı kullanıyorsunuz?
ayına ve doğum kilosuna göre kilosu iyi gibi. doktorunuz ne söyledi, doktor mu mamaya başlamnızı söyledi. doymayan çocuk huzursuzdur,uykuları çok kısadır sürekli emmek ister, bezini az kirletir. oğlumun o aydaki kilosunu bilmiyorum ama altı aylıkken 8 kiloydu
göğüslerim eskisi gibi dolmuyor mesela 3 kere çekip bi kere yutkunuyor. yarm saat geçmeden tekrr istiyor budefada sütün birikmesine fırsat kalmıyor canım. doktorum bişe demedi mama verdiğimi söyledim hem ben açıkçası doktorla değil kendi hisleriyle davrananlardanım onun doymadığını biliyorum. 4 veya kakasınıda 2 veya 3 güne bir yapıyor
- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
haklısın anneler hissediyor. büyük oğlumda çevremdekiler sütün yetmiyor mama ver dedi vermedim işe başladığımda bile bir iki mama vermedim ihtiyaç da hissetmedik. ikinci oğlumda sütün yetmediğini anladım. kimseye danışmadan 15 gün kadar mama verdim sonra oğlum kendi isteğiyle mamayı bıraktı . yarım saatte bir acıkıyorsa doymuyor olabilirgöğüslerim eskisi gibi dolmuyor mesela 3 kere çekip bi kere yutkunuyor. yarm saat geçmeden tekrr istiyor budefada sütün birikmesine fırsat kalmıyor canım. doktorum bişe demedi mama verdiğimi söyledim hem ben açıkçası doktorla değil kendi hisleriyle davrananlardanım onun doymadığını biliyorum. 4 veya kakasınıda 2 veya 3 güne bir yapıyor
- 8 Şubat 2014
- 606
- 48
- 73
Bence kilo alislari normal. Hareketlenmeyw baslamistir yavastan... 6. Aydan sonra daha da yavaslar hele 1 yasindan sonra cok daha az kilo alir. Sagliyi yerindeyse uzulme. Ben kizim kilo almiyor diye cok uzulurdum sutun yeter bence. Doktor tavsiyesiyle basla ek olarak mamaya doktorun kilosuna ne az aliyor zayif falan mi diyor??Arkadaşlar 3 aylık oğlum var. doğum kilosu 2900 gr. ilk ay 1500 gr ikinci ay 800 gr ve üçüncü ayında 600 gr aldı. sadece emziriyordum ama artık sütümün yetmediğini düşünerek mama takviyesine başladım şuanda 5900 kiloda. Sizce normalmi sizin bebişleriniz hangi ayda kaç kiloydu? Birde hangi mamayı kullanıyorsunuz?
- 13 Kasım 2014
- 277
- 204
- 123
- 43
Merhaba arkadaşlar
Oğlum bugün tam 4 aylık oldu. Anne sütü + mama ile besleniyor. Geçen haftaya kadar 60-70 cc anne sütü ve 150cc mama yerdi günde 5 öğün. Son bir haftadır bir öğünde 100 cc yi geçmiyor toplam. Bugüne kadar kilo alışı iyi . 7800gr kilosu. Ama neden yemiyor anlamıyorum. Hiç başınıza geldi mi ?
Oğlum bugün tam 4 aylık oldu. Anne sütü + mama ile besleniyor. Geçen haftaya kadar 60-70 cc anne sütü ve 150cc mama yerdi günde 5 öğün. Son bir haftadır bir öğünde 100 cc yi geçmiyor toplam. Bugüne kadar kilo alışı iyi . 7800gr kilosu. Ama neden yemiyor anlamıyorum. Hiç başınıza geldi mi ?
- 23 Eylül 2013
- 7
- 2
- 16
- 13 Kasım 2014
- 277
- 204
- 123
- 43
ayy kendimi okudum resmen :) hemen söylüyorum nedenini. dişleri yerleşiyor, damağı acıdığı için emmek istemiyor. benim kızım 5 aylık 1.5 aydır bu durumdayız. ayakta evin içinde gezerek zar zor emziriyorum. kilosu çok iyi bu arada maşallah Allah nazardan saklasın :)
Resmen yememek için savaşıyor benimle amin cnm Allah bütün yavruları korusun.