Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
selam kızlar 3 aylık bebeğim önceden yarm saat 1 saat arayla emerdi 15dk şimdi 3 saat arayla emiyor bazen ben zorla emzirmeye çalışıyorum ama almıyor etrafı izliyor çok acıkınca emiyor bebeğim emmeyi bırkıcak diye korkuyorum acaba emzik yüzünden mi emmiyor
Merhaba canım yavaş yavaş memede kalma süreleri azalıyor zaten 3. ay itibariyle artık 3 saatte bir yemesi normal ayrıca artık daha kuvvetli emdiği için daha çabuk doyuyordur. Benim kızımda 3. ay itibariyle 3 saatte bir emmeye başlamıştı ve memede kalma süresi 5-10 dakkaya düşmüştü şimdi 6 aylık hala emiyor bırakmadı merak etme seninkide bırakmaz. Zaten aç olsa ağlar ve emmek ister sen zorlama o isteyince ver
Benimkiside 3 aylık,emerken sürekli etrafına göz gezdiriyor..başlarda 10 dk emyordu şimdi emdiği süre max 5 dk. ama sürekli emmek istiyor..geceleri daha düzenli ama düzgünce emebiliyor..
Canım zamanla emme süreleri azalacak. Emme aralıklarıda uzayacak. Hiç korkma bende hep korkardım zorla emzirmeye çalışırdım 2 saat oldu emmedi paniğe kapılırdım. Ama canım iş öyle olmuyor. Kilo alımı iyiyse sorun etme. Önemli olan kilo alımı.