• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim artıkk kollarımdaa

DIONYSOS

:) nasılım???????
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
2.243
7
316
İstanbul
mrb arkadaşlar sezeryana saatler kala burada heyecanımı yazmıştımm..şimdi ise Allahıma şükürler olsunki doğumumun gerçekleştiğini yazıyorum
05.09.08 saat 09:00 da ameliyathaneye girdim ve 09:07 de bebişim dünyaya gözlerini açtı..bende 09:30 gbi çıktım..:nazar:
narkozun etkisiylee ağlayarak bebeğimmi sayıklamışımm.hemen göğsüme verdilerr..
ilk iki gün süt az geliyor merak etmeyin şimdi iyi inşallah böyle devam ederr öğlen 4-5 gibi ayağa kalktım ilk yürüyüşümü yaptımm..ilk yürüyüş çok zor ama gittikçe ağrılarınız azalıyorr..sonda kullanmadımm. dün evimize geldikkk ağrılar devam ediyorr 12 satte bir ağrı kesici vuruluyorumm sezeryan kolay gibi gözüksede çok zorrmuşş
ama bebeğim yanımda ya yeter bana..şimdi tek düşüncem bebeğimi bir an önce büyütmek o kadar küçükki....
karışık yazmış olabilirim malumm hemen yazmaya çalışıyorumm..
Allah isteyen herkese nasip etsin ayrıca doğumu bekleyen arkadaşlarda sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar inşallahh
serkan borm :nazar: 3100 gr 52 cm doğduu..

Son düzenleme:
:Saruboceq:gözünüz aydın canım, Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş.

Allah olmayanlarada versin inş.

tebrikler, evet sezaryen kolay gozukuyor ama malesef oyle degil:çok üzgünüm:
neyse bununla gecmis olsun !!!
rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
iki sezaryenle dogum yaptim sizi cok iyi anliyorum hihoyyyt

tebrik ederim allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza

tebrikler canım..
Rabbim sağlıklı mutlu uzun ömürler versin serkan bora bebeğe..
geçmiş olsun ağrıların da geçer inşAllah en kısa zamanda..
darısı biz bekleyenlerin başına sağlıkla inşAllah..

canım ya allah analı babalı büyütsün inşallahbir ömür sağlık temenni ediyorum size....
bende normal doğumdan, sezeryana dönmeye karar vermek üzereydim canım sen böyle değince işler değişti, neden bu kadar zor diyorsun acaba????????

tebrikler canım.allah sağlıklı uzun ir ömür versin... darısı başımıza.bebeişin resimlerini bekliyoruz.

Tebrik ediyorum seni ve eşini... Allah analı babalı ve sağlıkla büyütsün inşallah... Darısı bizim gibi gün sayanların başına olsun inşallah....

Geçmiş olsun canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah...
darısı bızım gıbı bekleyenlerın basına kolayından doğumlar ınsallah..
sevgiler a.s.

Gözünaydın canımm.Allah analı babalı büyütsün inşallah .Darısı başımıza:)

rabbim saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah....
bizlerede hayırlı dogumlar versin Allahım ....

Back