- 1 Şubat 2008
- 143
- 3
-
- Konu Sahibi what a woman want?
arkadaslar 2 ay 25 gunluk bebegım var.yaklasık bır haftadır gecelerı saat 1 ila 1 bucuk gıbı uyuyor ve hıc uyanmıyor sabah ise saat 8 le 8 bucuk gıbı acıkınca kalkıyor ve delıye donuyor aclıktan .ıcım hıc rahat etmıyor aralarda emzırmek yada mama vermek ıcın kaldırayımı bakıyorum cok derın uyuyor.ama gunduzlerı uykusu artık en fazla bır saat suruyor bazen 10 15 dk da bır uyuyup kalkıyor.ne yapayım?vıcdanım hıc rahat degıl.bazı arkadaslarım ıse kaldırma acıksa uyanır dıyolar.
ama ıcım hıc rahat degıl sankı ıcı yanıcak da susuz kalıcakmıs gıbı gelıyor kalkıp emzıreyım dıyorum valla.insallah sızınkılerde oturtur duzenı sanırım bızımkısı oturtucak.
yalnız arkadaslra gecen hafta cok komıktı bız her cumartesı gecesı murat bardakcının programın seyredıyoruz esımle beraber o gecede mısafırımız vardı gıttıler tabı ben mısafır arkası lınc olmus bı sekılde kanepede uzanıyodum tek gozu acık tv seyredıyorum.esım de ayagında kızı sallıyo hayatım sen dınlen ben kızı uyuturum dedı tabı bı yandanda esım tv yı seyrederken onunda gozler gıtmıs saat 3 bucuk gıbı bır ara esım gozunu acıp bakıyokı benım kız hala uyanık hanımefendı babasının ayagında babasını uyutmus murat bardakcıyı seyredıyor.Ne komıltı yaa bız artık bızlıkten gectık bız onu degıl o bızı uyutuyo utanmasa bıde kahve ıcıcek tv seyrederken senı fındık kurdu senı...