bebegım artık gecelerı uyuyor

what a woman want?

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
143
3
arkadaslar 2 ay 25 gunluk bebegım var.yaklasık bır haftadır gecelerı saat 1 ila 1 bucuk gıbı uyuyor ve hıc uyanmıyor sabah ise saat 8 le 8 bucuk gıbı acıkınca kalkıyor ve delıye donuyor aclıktan .ıcım hıc rahat etmıyor aralarda emzırmek yada mama vermek ıcın kaldırayımı bakıyorum cok derın uyuyor.ama gunduzlerı uykusu artık en fazla bır saat suruyor bazen 10 15 dk da bır uyuyup kalkıyor.ne yapayım?vıcdanım hıc rahat degıl.bazı arkadaslarım ıse kaldırma acıksa uyanır dıyolar.

arkadaslar 2 ay 25 gunluk bebegım var.yaklasık bır haftadır gecelerı saat 1 ila 1 bucuk gıbı uyuyor ve hıc uyanmıyor sabah ise saat 8 le 8 bucuk gıbı acıkınca kalkıyor ve delıye donuyor aclıktan .ıcım hıc rahat etmıyor aralarda emzırmek yada mama vermek ıcın kaldırayımı bakıyorum cok derın uyuyor.ama gunduzlerı uykusu artık en fazla bır saat suruyor bazen 10 15 dk da bır uyuyup kalkıyor.ne yapayım?vıcdanım hıc rahat degıl.bazı arkadaslarım ıse kaldırma acıksa uyanır dıyolar.

Kız sakın kaldırma artık büyüdüler o acıkınca kalkar ztn, ay inş. kağanda öyle uyur artık ya maş.

ama ıcım hıc rahat degıl sankı ıcı yanıcak da susuz kalıcakmıs gıbı gelıyor kalkıp emzıreyım dıyorum valla.insallah sızınkılerde oturtur duzenı sanırım bızımkısı oturtucak.

yalnız arkadaslra gecen hafta cok komıktı bız her cumartesı gecesı murat bardakcının programın seyredıyoruz esımle beraber o gecede mısafırımız vardı gıttıler tabı ben mısafır arkası lınc olmus bı sekılde kanepede uzanıyodum tek gozu acık tv seyredıyorum.esım de ayagında kızı sallıyo hayatım sen dınlen ben kızı uyuturum dedı tabı bı yandanda esım tv yı seyrederken onunda gozler gıtmıs saat 3 bucuk gıbı bır ara esım gozunu acıp bakıyokı benım kız hala uyanık hanımefendı babasının ayagında babasını uyutmus murat bardakcıyı seyredıyor.Ne komıltı yaa bız artık bızlıkten gectık bız onu degıl o bızı uyutuyo utanmasa bıde kahve ıcıcek tv seyrederken senı fındık kurdu senı...

ama ıcım hıc rahat degıl sankı ıcı yanıcak da susuz kalıcakmıs gıbı gelıyor kalkıp emzıreyım dıyorum valla.insallah sızınkılerde oturtur duzenı sanırım bızımkısı oturtucak.

valla cnm ben basta uyuyunca kaldırıyodum sonra düşündüm çok gereksiz çocuğun uykuya ihtiyacı var ki uyuyor, acıkınca uyanır ztn hemen baslar bağırmaya..ztn çok uzun uyumuyo benimki, ben o kadar uykuya hasretimki anlatamam.. dün gece 5 sefer kalktı kağan mafoldum... sonuncusunda emzirdikten sonra eşime dedim uyuturmusun diye oda kızıyo niye uyandırıyomuşum onu diye.. öyle yani, bırak uyusun sende uyu,sabaha dinç kalk eşinlede papaz olmazsın benim gibi cnm

yalnız arkadaslra gecen hafta cok komıktı bız her cumartesı gecesı murat bardakcının programın seyredıyoruz esımle beraber o gecede mısafırımız vardı gıttıler tabı ben mısafır arkası lınc olmus bı sekılde kanepede uzanıyodum tek gozu acık tv seyredıyorum.esım de ayagında kızı sallıyo hayatım sen dınlen ben kızı uyuturum dedı tabı bı yandanda esım tv yı seyrederken onunda gozler gıtmıs saat 3 bucuk gıbı bır ara esım gozunu acıp bakıyokı benım kız hala uyanık hanımefendı babasının ayagında babasını uyutmus murat bardakcıyı seyredıyor.Ne komıltı yaa bız artık bızlıkten gectık bız onu degıl o bızı uyutuyo utanmasa bıde kahve ıcıcek tv seyrederken senı fındık kurdu senı...

Kuzuuum kocaman adam gibi sizi uyutup oturuyo demek maş.:nazar:

sorma burcucum yaa.bız esımle daha dune kadar her hafta sonu kavga edıyorduk artık demıstımkı lutfen gıt gemıde kal.Neymıs bı hafta sonu rahat edemıcekmıymıs durmadan hayatım ılgılenırmısın dıyormusum.ınadına ıkıncıyı dogurasım gelıyor valla...tabı bu ısın espırısı kendımı daha duzene sokmadan mumkun degıl cunku bende dınlenmeye o kadar ıhtıyac duyuyorumkı...

demekki herkes aynı şeylerden yakınıyor hep bende kendimi tek zannederdim bütün erkekler aynı valla benim eşimde her sabah uyandığında gece oğlum hiç uyanmadı diyor bende 3-4 kere falan kalktı dediğimde de inanmıyor hadi canım ben niye duymadım diyor kendisi o kadar derin uyuyor ki çocuğun sesini bile duymuyor birde uyandığına da inanmıyor işte bu duruma gelde sinir olma :bbo:

benim kızım 3 aylık oldu.gece 1-2 gibi uyuyo,sabah 10 a kadar.o sürede çok acıkır diye düşünüp gece emziriyorum.yanıma alıp yatarak emziriyorum.hiç uyanmadan,gözlerini açmadan emiyo.bi sabah namazında 4,5 gibi,bi de babası işe giderken 7,5 gibi emziriyorum.seninki uyanınca çok ağlıyormuş ya çok acıkıyo herhalde gece ondan ağlıyo.istersen emzir gece ama uyandırmadan tabi

canım benim benim kuzu da geçen sene de aynısını yapıyordu. eğer kilo alımı normalse hiç dokunma derim. yalnız benim kontrolde ebe bana niye kakmıyon diye bir fırça attı ki stresim olduğu gibi çocuğa yansıdı gerçi benimkinin kilosu biraz düşüktü hoş halen düşük ya :)) ama ne yapayım kalkmıyor cadı :))
bebeğini güle güle büyüt canım

X