• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim antibiyotiği reddediyor ne yapabilirim ???

zubeyde1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
65
14
3
25
Merhaba 9 aylık kızım var üst solunum yolu enfeksiyonu çıktı klamoks ve enfluvir isimli iki antibiyotik başlandı ilk iki gün yoğun balgam döktü şu an hafif öksürüğü ve huzursuzluğu var 4 gün düzenli şekilde kullandık antibiyotikleri ama artık bebeğim iğrendi hiçbir şekilde içiremiyorum enjektörle az az veriyorum o halde bile verir vermez kusuyor emzikle vermeyi denedim yine aynı ağzını öyle bir kitliyor ki kavga kıyamet şurup içiriyorum ama bu sabah nasıl verirsem vereyim çıkardı içi kalktı iyice ne yapabilirim bıraksam sorun olur mu çünkü içmiyor artık

İçmiyor diye bisey yok kardeşim içecek yoksa geçmez Allah korusun tekrardan tekrarlanır olan biz ebeveynlere oluyor. Başıma gelmedi benim ikizlerim içmişti yanagina enjeksiyon ile basiyordum ama şu var ki mesela balik yagini iceremiyordum mollersin elmasın aldım elma suyu ile karıştırıp veriyorum.
Belki bir meyve suyunun ya da bir paşa çayının içine karıştırıp verseniz yine kusar mi acaba yada antibiyotik bu şekilde karistirilir mi onuda doktorunuza ya da burda varsa başından geçen anneler yazarsa iyi olur çok geçmiş olsun

İçmiyor diye bisey yok kardeşim içecek yoksa geçmez Allah korusun tekrardan tekrarlanır olan biz ebeveynlere oluyor. Başıma gelmedi benim ikizlerim içmişti yanagina enjeksiyon ile basiyordum ama şu var ki mesela balik yagini iceremiyordum mollersin elmasın aldım elma suyu ile karıştırıp veriyorum.
Belki bir meyve suyunun ya da bir paşa çayının içine karıştırıp verseniz yine kusar mi acaba yada antibiyotik bu şekilde karistirilir mi onuda doktorunuza ya da burda varsa başından geçen anneler yazarsa iyi olur çok geçmiş olsun
Karıştırılması etkisini hafifletiyormuş bende içecek diye düşünüyorum ama içmeyince içmiyor içer içmezde çıkarıyor sabah bu şekilde ağlata ağlata bi şekilde 3 kez denedim her seferinde kusup çıkardı yutarken çıkarıyor ağzını açmak zaten büyük mesele hadi açtım enjektörle verdim diyelim anında çıkarıyor

Back
X