- 19 Ekim 2010
- 363
- 4
hanımlar merhaba.ben 23 ekim annesiyim.fazla uzatmadan konuya girecem.oğlum sağ ayağında fazla parmakla dünyaya geldi.doktorlar genetik geçiş dedi.biz bu duruma maalesef sevinemedik.doktorlar ultrasyonda göremedik diyip kendilerini savunmaya geçtiler.bir süredir profesyonel yardım alıyorum çünkü bu anomaliyle doğan bebeklerin yüzde yirmisine maalesef bir sendrom eşlik ediyor.şimdiye dek bebeğimin kromozomuna tüm batıma kalbine kan değerlerine beyin ultrasyonuna bakıldı(benim şüphelerim üzerine belirteyim)geriye sadece genetik test kaldı.doktorum bu genetik testi gerekli görmüyor fakat daha evvel götürdüğüm çocuk nöroloji uzmanı oğlumun yüzünün dismorfik olduğunu söyledi.şuan için bebeğinizde bir şey yok siz 6 ay sonra getirin ben kontrol edicem dedi.benim size sormak istediğim etrafınızda 6 parmaklı doğupta sağlıklı olan bireyler varmı?okuyan ilgilenen herkese teşekkürler.bir de ricam var allah rızası için oğlumun genetik testinin temiz çıkması için dua ederseniz sizlere minnettar kalırım.allah kimseyi evladıyla sınamasın