- 29 Haziran 2009
- 1.201
- 5
arkadaşlarım canlarımbiliyosunuz ben anne olamk için duacı bunun için çıldıran bir anne adayıydım.
tam bebegimi beklerken doktor bana kistin patladı demişti.farlutal kullandım adet olmadım. bir ay kadar önce kan testim negatif cıkmıştı.paylaşmıştım burda zaten
bugün kistim ne alemde neden kanamam olmuyor diye moralim bozuk doktora gittim
bu arada diyorumki allahım bir an önce adet olayımda çalışmalara devam edelim.
eşim dışarda bekliyor.hastanede koridorda oturmuş.
ben yattım ultrasona doktor baktı '' AAaaaaa'' dedi(
noldu dedim.bir kist dahamı??
-Ne kisti bebek bu bebek dedi.
gözyaşlarım nasıl aktı nasıl yüreğim yerinden oynadı anlatamam.inanmıyorum doktora (
iyi bak diyorum( kızım bana meslegimimi ögretcen bas bayagı 4 ahftalık gebesin dedi(
rabbim dileyen herkese versin inşallahh...eşimimn yüzündeki o şaşkın üfadeyi görmeliydiniz
Sizlerle paylaştım burda herşeyi.bu süreçten bana destek olan tüm arkadaslara teşekkrüler allah herkein gönlüne göre versin.
sagsalim bebegimi kucagıma alırım inşallah dualrınızı esirgemeyin dostlarım
tam bebegimi beklerken doktor bana kistin patladı demişti.farlutal kullandım adet olmadım. bir ay kadar önce kan testim negatif cıkmıştı.paylaşmıştım burda zaten
bugün kistim ne alemde neden kanamam olmuyor diye moralim bozuk doktora gittim
bu arada diyorumki allahım bir an önce adet olayımda çalışmalara devam edelim.
eşim dışarda bekliyor.hastanede koridorda oturmuş.
ben yattım ultrasona doktor baktı '' AAaaaaa'' dedi(
noldu dedim.bir kist dahamı??
-Ne kisti bebek bu bebek dedi.
gözyaşlarım nasıl aktı nasıl yüreğim yerinden oynadı anlatamam.inanmıyorum doktora (
iyi bak diyorum( kızım bana meslegimimi ögretcen bas bayagı 4 ahftalık gebesin dedi(
rabbim dileyen herkese versin inşallahh...eşimimn yüzündeki o şaşkın üfadeyi görmeliydiniz
Sizlerle paylaştım burda herşeyi.bu süreçten bana destek olan tüm arkadaslara teşekkrüler allah herkein gönlüne göre versin.
sagsalim bebegimi kucagıma alırım inşallah dualrınızı esirgemeyin dostlarım