Bebegim ana kucagıdan düştü !!!!!

minigm

մ ♥ Ŧ
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
115
2
Kızlar 2013 subat annesiyim.Kızım 4 aylık.Yaklasık bir saat önce bebegim ana kucagından düştü..Yani ayaktayken yüzüstü yere düsmüs gibi..Bes dk kadar agladı.Hala elim ayagım titriyor..Hemen saglık ocagına götürdüm ebeler baktı görünürde birey yok ama o halimi görünce istersen hastaneye götür tomogrofi ceksinler icin rahatlar dediler.Aile hekimi de muayene etti o da birseyi yok ,kemikleri yumusaktır,uykuya meyili olursa ve fıskırır tarzda kusarsa götürürsün simdi o kadar cihaza maruz kalmasın dedi..Cok kötüyüm esim evde yok.Tek basıma hastaneye gitmem zor..Hastane uzak.Bekliyim mi biraz daha yoksa götüreyim mi?? Birde uykuya meyili olursa demişti benim kızım yolda hep uyur gelirken de uyudu bende uyandırmadan yatırdım..Ögle uykusu vakti hep bu saatlerde uyurdu zaten..Düsmesiyle alakalı olabilir mi?? Şişlik vs yok.

Anneler cevap bekliyorum lütfen.!!!!

Son düzenleme:
canım sakın ol telas yapma bısey olmaz bunun gııbı defalarca dusecek onların krmıkler ve bıngıldagı bunu tolere edebılecek vazıyette ,

öncelikle geçmiş olsun cnm.. bence uyandır bebeğini , uykusuzluktan bişey olmaz.. yüzüstü düştü demişsin , sert bir darbe olmadığını düşünüyorum.. ama yine de uyutma ve gözlemle bebeğini..

Ben 2012 şubat annesiyim, biz de ilk düşme vakamızı haziran ayında yaşadık, düşünce hemen güldürmeye çalışıp tepkilerine bakmıştım, sağında solunda morluk var mı diye kontrol etmiştim, ama anne yüreği işte herşey normal gözükse de ben de senin gibi panik olup hemen hastaneye götürmüşütm. Ebeler baktığına göre bir tuhaflık olsaydı hemen anlarlardı zaten. Sen de farkederdin bir gariplik olsa, onlar bizden daha dayanıklılar, merak etme. Boşuna o cihaza sokma derim. Dr bana da fışkırarak kusma olursa getirirsin deyip göndermişti. sana da aynı şeyi dediklerine göre, ve öyle bir tepki henüz görmediğine göre için rahat olsun. Çok çok huzursuzsa için uykusunda arada bir dürtükle, normal uyuyor mu kontrol et, her zamankinden fazla uyursa uyandır Bu arada geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Uyandırma tepkisini ölçme içindir.Zaten çocuğunuz normal öğlen uykusundaymış.Normal uykularının dışında sürekli uyumak isterse diye açıklamış doktor zaten.Çocuğu uykusundan uyandırınca huysuzlanmasın bir de.Bırakın uykusunu alsın.Bunun dışında kusma olursa,hareketlerinde anormallik hissederseniz (dalgın, size tepki vermiyorsa) götürürsünüz hastaneye.Her zamanki davranışları ise korkmayın.İçim rahat etsin diyorsanız götürün.
Çocuklar düşe kalka büyür paniklemeyin.

Son düzenleme:
Cok sagolun valla bir nebze rahatladım..Hayatımda böyle berbat bir duygu hissetmedim..uyandırdım ben aglıyorum o gülüyor sıpa

cok geçmiş olsun. Başlıgı görnce dkktimi cekti. Benim bebegmde anakucagnn uc tarafna dogru kendini itiyor. yalnız bırakamıyorum hiç. mutfaga birşey almaya gidemiyorm. Dikkat etmemiz gerekiyor tabi. acaba duşse naparım diye dusunuyorumm ya.

Arkadaşım bence artık kullanmayı bırakın anakucını benim bebeğimde aşağı doğru kayıp düştü geçen ondan sonra bıraktım kullanmayı illa düşmesini beklemeyin:)) çok pis bi duygu çünkü o gülüyor siz ağlıyorsunuz yazık diye:))

Sagol canım.Kullansan dert kullanmasan dert yanımda kmse olmayınca mecbur kullanıyorum kemerleri takıyorum ama gozum sürekli üstünde Allah esirgesin berbat bir duygu..
tatlım çok geçmişler olsun

Sagol canım

geçmiş olsun.Pusetten bebeğin düştüğüne çok rastlıyoruz.Bende birkez dışarıda görmüştüm.Bebeğin emniyet kemerini bağlamak çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…