• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim alnını çarpmış

Bfobs

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
34
11
8
34
Merhaba. Ben bugün işteyken sabah saatlerinde bir yaşındaki kızım halasıylaydı. Balkonda tahta oturak var herhalde yerden birşey almak için eğilmiş alnının ön kısmını oturağa çarpmış. Hafif şişlik ve morluk var. Biraz ağlayıp susmuş sonrasında hareketleri normalmiş yemek falan yemiş ben zaten iki saat geçmeden eve geldim geldiğimde de iyiydi şişlik dışında. İki saati geçtiği ve uyku saati geldiği için uyumaya aldım. Uyumadan önce emdi sonra da uyur gibi oldu ama kustu sonra. Halası çok yemek yediğini söyledi. Emme sonrası kustuğu için bilemiyorum. Dra mesaj attım önemsemedi takip edin dedi. Herşey normal gibi şimdi üstünü başını yıkadık uykusu vardı baya ama yine de gülüyordu tepkileri vs normaldi. Şimdi de uyudu. Sizde böyle bir durum yaşayan oldu mu? Kusana kadar pek önemsemedim açıkçası alnının ön tarafı diye. Kusmasi da çok böyle yemekten kaynaklanmış gibiydi .

Takip edersiniz 24 saat içinde bir daha kusarsa doktora gidersiniz. Ben bebeğim yataktan düştüğünde acile gitmiştim, travma doktoru bi yarım saat buralarda durun sonra eve gidebilirsiniz 24 saat izleyin evde demişti.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun bu hafta buna benzer bir konu açmıştım burda. Benim de bebeğim kafasının önünü düşerek çarptı bizim biraz yüksekten oldu maalesef kanama çıktı bir gece hastanede gözetimde kaldık müdahale de bulunmadılar. Sizin gibi kusma ve uyku hali olmuştu sadece ama morluk şişlik olmadı. Nolur nolmaz diye götürdük ama tomografi de kanama alanı çıkmıştı küçükte olsa. Ömrümden ömür gitti sizin yazınızı görünce de yazmak istedim. Korkutmak amaçlı olmasın tabi ki ama iyi gözlemleyin en ufak şüphe olursa içinizde götürün beyin cerrahiye.

Back