• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim aliminyum folyo parcası yuttu acil yardım tecrubeli anneler

minnakimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
7
3
3
39
azönce abisine ders calışstırırken 7 aylık bebegimin agzında birsey oldugunu farkettim aliminyum folyoya benziyordu cıkarmaya calışırken yuttu çok korkuyorum daha önce böyle birsey yasayan var mı doktora goturmeli miyim yoksa gereksiz evham mı yapıyorum lutfen en kısa zamanda cvb verin

Ya arkadadim bir derdim var bölümüne konu acsaydiniz daha cok gören olurdu. Tasitsaniz oraya iyi olur. Benim bir fikrim yok benim maalesef ki..

Vallahi bilmiyorum ki canım belki içerisinde kimyasallardan sorun olabilir.Bence bir sağlık kuruluşuna danısın ciddiye alınacak bir durum.

Yuttuysa bogazina yapismadiysa birsey olmaz. Kakasindan cikar ins takip et. buyuk degildi di mi?

cvb verip ilgilenen arkadaslar çok tesekkur ederim 6-7 saat bekledik birsey olmadı ama yarın yinede dr goturecem 1 sn bile aklımdan çıkmıyor

benim kızımda 1 yaşında felan dı..yurt dışındakiler bilir..küçük kahve sütleri var üçken şekilde sert aliminyum..masanın üstünde onu bulmuş..ağzına almış..fakat biz ağzında ne olduğunu bilmiyoruz..çocuk öksürmeye ve morarmaya başladı..sürekli çıkartmak istiyor ama çıkaramıyor..ters çevirdim sırtına vurdum epey uğraştıktan sonra..nefes borusuna yapışmış..birden ağzına geldi..ama yinede siz doktora bir danışın..

benim gibi basına bu tur olay gelenler için anlatıyorum. dun dayanamadım ve saglık ocagına goturdum ve dr ne olur olmaz diyedaha buyuk bir hastaneye gitmem gerektiğini metal zehirlenmelerinin önemli oldugunu soyledi ama biz hazırlanırken bebegim kakasını yaptı ve kakasından aliminyum folyo cıktı boylelikle bebegim bircok işlemden kurtuldu.yanlız bnm bebegimde ishal kusma vb hiçbir hal yoktu eger böyle birşey olursa siz benim kadar beklemeyin çunku gercekten önemli bir konuymus

Back
X