bebeğim alerji oldu

mavixsxxsxxsxxsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
822
0
40
kızlar bebeğim alerji oldu biraz önce doktordan geldikk..çok üzgünüm.konu açmıştım bebeğimin yüzünde bişeyler çıktı diye..onlar geçmedi.ensesinde ve boynunda da çıktı.bende hemen dr götürdüm.dr alerji olmuş annesi dedii.hemen geçmezmişş.sabırla verdiklerimi kullan dedi..neden oldu bilinmiyorum.yediğim bişeyden mi,yoksa ağzına tattırmak için bişey mi verildi,bebeğin detarjanımı değişti bir sürü soru sordu dr.mustelanın ürünlerini verdii.çok üzgünüm şu an.nasıl geçicek bilmiyorum..inşallah yavrumun heryerinde çıkmaz.böyle bişeyde söz konusu...bu kadar herşeye dikkat ederken üstüne titrerken ne dokunduğunu anlamış değilim.((bebişlerinize ii bakınnn​

Geçmiş olsun :çok üzgünüm:
ne kadar dikkat edersen o kadar başına gelir derler yaa
Allah daha beterinden korusun

nurcancım canım benim oğlumda alerji olmuştu hemde bütün vücuduna yayıldı. bizimkinin sebebi bi elbisesini yeniydi yıkamdan daldırım ve giydirdim kızarmaya başladı böyle uçları iltihaplı kızartılar oldu . heryerini sardı ehmen dr koşturduk. alerji dedi antibiyotik merhemi verdi . 3 günde falan düzeldi. ama hala tedirginim ben pişik kremini sürerken bile çok özen gösteriyoruz seni çok ii anlıyorum geçmiş olsun bebişine üzülme geçecektir

cnm çok geçmiş olsun bebeşine. sadece anne sütü veriyorsan senin yediklerinden kaynaklı ya da deterjan alerji yapmış olabilir başka seçenek kalmıyo zaten. ama çok sıkma canını allah daha beterinden sakınsın. zamanla geçicek inş.

Gecmis olsun canim,agzina tatlandirmak icin birseymi verdiler demissin belki onlar alerji yapmistir,uzulme canim iyilesir bebisin,bende ilk baslarda aman oyle aman boyle derler cok uzerine titriyodum ne kadar birseyin uzerine titrersen hersey insanin basina geliyor.. Bende bundan sonra dikkatli ama daha rahat davranmaya basladim.. Sende oyle yap canim,tekrar cok gecmis olsun,Saglikli gunler diliyorum tum bebislerimize...

geçmiş olsun cnm. benimde bebeğim alerji olmuştu. yüzü kıpkırmızı olmuştu. ama benimki banyoda köpük yutmuştu ondan oldu. 4-5 güne anca düzeldi. sütünü sür içinde bir sürü vitamin var daha hızlı iyileşir. eğer bebekler için olan deterjandan kullanıyorsan deterjandan olmamıştır. ben deterjan ve yumuşatıcısını bebekler için olandan kullanıyorum. vücudunda olmadı.

sakınan göze çöp batar misali bizde ne kadar dikkat edyoruz bişeyler çıkıyo üzülme canım sabret inşallah en yakın zamanda gecer haberlerini bekliyoruz kuzucuğunun ...

meraba maviş. öncelikle geçmiş olsun. bende ağustos annesiyim. benim bebegiminde yüzünde sivilce gibi bişeyler çıkmıştı. her iki yanağıda kıpkırmızı olmuştu kızımın. benim ablam çocuk doktoru. ablam şampuanını değiştir dedi. sebamed kullan dedi anti allerjikmiş. sebamedin şampuanını kullandıktan sonra geçti yanaklarındaki kızarıklıklar. tavsiye ederim sende kullan. genelde allerjiler şampuandan oluyor. Acil şifalar...

benim bebeğimde aynı şekilde alerji olmuştu ürünlerden kaynaklanmış bübchen ürünlerini kullanıyordum şimdi sebamed kullanıyoruz geçti şükür, inş senin bebiştede geçmiştir geçmiş olsun canım

canım geçmiş olsun benim kzımda da öle kızarıklıklar çıkmıştı dr. mustelanın ürünlerini verdi hemen geçirdi ama yüzünde sertliği bi süre kaldı hala kullanaıorum çokda memnunum sana da fayda eder merak etme

Sevgili arkadaşım,

Aynı problemi bende bebeğimde yaşamıştım doktorum bana deterjansız çamaşır yıkama sistemi tavsiye etti ve bebeğim bu sayede kurtuldu alerjiden aynı zamanda kendi kıyafetlerimizide aynı şekilde yıkıyoruz deterjan masrafındanda kurtuldum. Sanada tavsiye ederim hiç deterjan kullanmıyorsun ve ürünü ömür bıyu kullanıyorsun bitmiyor. eger ilgilenirsen sana ürünü bulman konusunda yardımcı olabilirim.

tekrar geçmiş olsun.

ilgin için teşekkür ederim canım..hacışakir granüllü sabun tozu kullanıyorummm.sen deterjansız yıkamadan bahsetmişssin.tabiki bebeğim için ii olucaksa herşeyi yaparım..yalnız bebiş kusuyo,ediyoo daha ek gıdalara geçmedikk.kıyafetlerinde ki lekeler nasıl çıkıcakk...deterjansız yıkama derken başka bi ürün mü kullanıcaz..bilgilendirirsen sevinirimm:)

bizde alerjiyi derinden yaşadık dereotu suyu içmiştim süt olsun diye önce yüzünde başladı sonra bütün vücudunu sarmıştı alerji ilacı kullnmıştık alles mi öle bi şey hatta dr.sütün sağ at demişti temizlensin çünkü emdikçe kızarıodu ama bizimki mamayı sevmedi mecbur kızarta kızarta emzirdim.ama sen yinede arada sağ at sütleri temizlensin geçmiş olsun...

ben de dün götürdüm doktora benim bebeğime de alerji dedi doktor yanlız yazdığı ilaçda kortizon varmış vücutta emilmiyor falan dedi ama ben kullanmak istemiyorum onu başka doktora mı götürsem sizin ilaçlarda kortizonlu muydu. sebamedin ürnlerini kullanıyorum zaten. deterjanı da dalinin sıvı deterjanı. her şeyine dikkat ediyorum niye böle oluyor daha 2 aylık benim oğlum. banyoda su yutmuştur demişsiniz o olabilir ama ondan alerji mi oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…