- 20 Aralık 2007
- 822
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi mavixsxxsxxsxxsxxsx
Gecmis olsun cnm..Inan cok uzuldum..Anne sutu mu veriyodun bitek?Ahh kiyamam bebisine..En kisa zamanda gecer insallah
kızlar bebeğim alerji oldu biraz önce doktordan geldikk..çok üzgünüm.konu açmıştım bebeğimin yüzünde bişeyler çıktı diye..onlar geçmedi.ensesinde ve boynunda da çıktı.bende hemen dr götürdüm.dr alerji olmuş annesi dedii.hemen geçmezmişş.sabırla verdiklerimi kullan dedi..neden oldu bilinmiyorum.yediğim bişeyden mi,yoksa ağzına tattırmak için bişey mi verildi,bebeğin detarjanımı değişti bir sürü soru sordu dr.mustelanın ürünlerini verdii.çok üzgünüm şu an.nasıl geçicek bilmiyorum..inşallah yavrumun heryerinde çıkmaz.böyle bişeyde söz konusu...bu kadar herşeye dikkat ederken üstüne titrerken ne dokunduğunu anlamış değilim.((bebişlerinize ii bakınnn
Sevgili arkadaşım,
Aynı problemi bende bebeğimde yaşamıştım doktorum bana deterjansız çamaşır yıkama sistemi tavsiye etti ve bebeğim bu sayede kurtuldu alerjiden aynı zamanda kendi kıyafetlerimizide aynı şekilde yıkıyoruz deterjan masrafındanda kurtuldum. Sanada tavsiye ederim hiç deterjan kullanmıyorsun ve ürünü ömür bıyu kullanıyorsun bitmiyor. eger ilgilenirsen sana ürünü bulman konusunda yardımcı olabilirim.
tekrar geçmiş olsun.