Bebegim Aglamiyor Acıkınca ve Kusuyor Cokca ! Yardım Edin kızlar..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kizlar..

Benm bir kac sorum olucakti Annişlere ve Tecrübeli Bayanlara :))

Benim kizim Sabahlari cok ac oluyor ama Aglamadan duruyo öyle Alayimda emzireyim diye altını degiştiriyorum aglamiyor.. bu aclıgını hissetmedigi anlamınami geliyor? Memeyi agzina verince emmeye basliyor :S bu kötü bişimi sizce ? Ne zaman nasil anlayacagim acıkıp acıkmadigini özellikle misafirlikteyken hep ac kalir diye korkuyorum bu beni cok üzüyor..

Birde Diyer soru..

Kusmaya basladi az az Degilde böyle agzindan köpüklü lor peynir gibi cikariyor sizce neden olabilir?

Pazartesi Doktora götürcem cokmu abartiyorum bilmiyorum ama Bebegim söz konusu olunca cok kafama takiyorum ya.. Bekleyemedm sizlerlede paylasmak istedim..

Ay kıyamam ne kadar çok seviyorsun bebeğini öyle aşırı derecede :) yani sen belirle acıkma saatlerini aglamasını bekleme .. beyaz sıvı da olabilir normaldir bebek bu kusar :) aglamaması da cok güzel bence :)

Gazi Olunca Agliyo Siddetli bi sekilde onu anliyorum ama Acıkınca aglamayinca cok korkutuyo beni istahsiz mi acaba diye kilo kaybimi yasioki bende hergün gördügüm icin galiba hic kilo almiyor gibi geliyor kafama takiyorum görenler iyi diyor ama ne bileyim off off .. ALLAHim bu ac olup olmadigi süphesi bitiriyor insani.. daha yeni 3 aylik oldu kizim

merhabalar benimde 3 aylık kızım var yazdıklarını okuyunca tıpkı benim düşüncelerimi dile getirmiş diye düşündüm. Bir gün gece saat bir gibi emzirmiştim yattım uayndığımda saat yediydi, yataktan öyle bi fırladımki kuzumu aldığım gibi emzirmeye çalıştım o günü bütün gün vicdan azabı çektim aç bıraktım diye oysaki hiç uyanmamıştı ve ağlamamıştı. Doktorumuza sordum hemen, " Hiç endişelenme, saat oniki gibi yatıp sekizde dahi uyansa gece kalkıp emzirmeye çalışma oda uyusun sende " ve de " senin bebeğin artık yenidoğan değil " endişelenmemi gerektirecek hiçbirşeyin olmadığını söyledi. ogünden bu yana bende nezaman emmek isterse o zaman emziriyorum.

Bebişlerimizin peynir gibi kusuyor olmasıda gayet güzel. Bu sütümüzün onlara yaradığını gösteriyor. Hatta kakasında bile peynir kırıntıları gibi parçacıkların olması çok iyi..

cok sagol cnm icim rahatıyor hep böle sorunlari paylastıkca bde positif cvp alinca..

benim de kızım sizin bebişler gibi bu kızlar böyle hanım hanımcık cool takılıyorlar demek :) aynen bizim doktorumuz da saatli değil acıktığından emin olunca beslememiz gerektiğini ve gece uyandırmamamızı söyledi artık bebekler büyüdü yenidoğan bebekler saatli beslenir o da sarılık olmamaları için müsterih olun

sagol cnm :))))

arkadaşlar benim bebeğimde 33 günlük ancak hala acıktığı için uyandığı olmadı ağladığıda hep ben dürtüp uyandırıyorum emmesi için.gecede gündüzde çoğu zaman uyuyor zaten çok az uyanık kalıyor uyanık olduğu zamanda ağladığı oluyor acıktığı için sanırım diyip emziriyorum ama onun dışında uykusundan acıktığı için uyanmıyor ben gece için saat kuruyorum onu uyandırıyorum bu durumu yaşayan oldumu çok kafama takıyorum neden açlık hissi yok diye...ne olur bir yardım...

Bende yasadim senin yasadiklarini benimde kafama takiliyordu gece 6 saat araliksiz uyudugu oluyordu ve hic aglamiyordu gerci 7 aylik oldu hala aglamasi yok benim oglumun. İcin rahat olsun huzurlu keyfi yerinde olan bebek uyurmus sakin uyandirma emerken aldigi vitaminleri uykuda daha cok alirmis doktorumuz oyle soylemisti ve geceleri uyuyan cocuk boylu olurmus eger simdi sen uyandirip emzirirsen alisir ve hep oyle dewam eder benim oglum gece 1 kere uyaniyor emmek icin uyku problemi hic yasamadik cok sukur sende bizdensin:)

Bnm Kizimin huyu degişti biraz Gece cok sık uyanıyor ve sabahlari bagirio :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…