Gazi Olunca Agliyo Siddetli bi sekilde onu anliyorum ama Acıkınca aglamayinca cok korkutuyo beni istahsiz mi acaba diye kilo kaybimi yasioki bende hergün gördügüm icin galiba hic kilo almiyor gibi geliyor kafama takiyorum görenler iyi diyor ama ne bileyim off off .. ALLAHim bu ac olup olmadigi süphesi bitiriyor insani.. daha yeni 3 aylik oldu kizim
merhabalar benimde 3 aylık kızım var yazdıklarını okuyunca tıpkı benim düşüncelerimi dile getirmiş diye düşündüm. Bir gün gece saat bir gibi emzirmiştim yattım uayndığımda saat yediydi, yataktan öyle bi fırladımki kuzumu aldığım gibi emzirmeye çalıştım o günü bütün gün vicdan azabı çektim aç bıraktım diye oysaki hiç uyanmamıştı ve ağlamamıştı. Doktorumuza sordum hemen, " Hiç endişelenme, saat oniki gibi yatıp sekizde dahi uyansa gece kalkıp emzirmeye çalışma oda uyusun sende " ve de " senin bebeğin artık yenidoğan değil " endişelenmemi gerektirecek hiçbirşeyin olmadığını söyledi. ogünden bu yana bende nezaman emmek isterse o zaman emziriyorum.
Bebişlerimizin peynir gibi kusuyor olmasıda gayet güzel. Bu sütümüzün onlara yaradığını gösteriyor. Hatta kakasında bile peynir kırıntıları gibi parçacıkların olması çok iyi..
cok sagol cnm icim rahatıyor hep böle sorunlari paylastıkca bde positif cvp alinca..
rica ederim canm bencede çok yararlı oluyor bildiklerimizi birbirimizle paylaşmamız.
merhabalar benimde 3 aylık kızım var yazdıklarını okuyunca tıpkı benim düşüncelerimi dile getirmiş diye düşündüm. Bir gün gece saat bir gibi emzirmiştim yattım uayndığımda saat yediydi, yataktan öyle bi fırladımki kuzumu aldığım gibi emzirmeye çalıştım o günü bütün gün vicdan azabı çektim aç bıraktım diye oysaki hiç uyanmamıştı ve ağlamamıştı. Doktorumuza sordum hemen, " Hiç endişelenme, saat oniki gibi yatıp sekizde dahi uyansa gece kalkıp emzirmeye çalışma oda uyusun sende " ve de " senin bebeğin artık yenidoğan değil " endişelenmemi gerektirecek hiçbirşeyin olmadığını söyledi. ogünden bu yana bende nezaman emmek isterse o zaman emziriyorum.
Bebişlerimizin peynir gibi kusuyor olmasıda gayet güzel. Bu sütümüzün onlara yaradığını gösteriyor. Hatta kakasında bile peynir kırıntıları gibi parçacıkların olması çok iyi..
benim de kızım sizin bebişler gibi bu kızlar böyle hanım hanımcık cool takılıyorlar demek :) aynen bizim doktorumuz da saatli değil acıktığından emin olunca beslememiz gerektiğini ve gece uyandırmamamızı söyledi artık bebekler büyüdü yenidoğan bebekler saatli beslenir o da sarılık olmamaları için müsterih olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?