merhaba arkadaşlar, oğlum 9 aylık çok büyük uyku sorunumuz var uyumuyor uyusa hemen ağlayarak uyanıyor snr tekrar başa dedim bu çocuğun bir sorunu var. dün sütünü emzirdim (mama sandalyesinde ileri geri yaparak uyutuyoruz ayakta kucakta uyumayı reddediyor) çok uykusu vardı uyutmaya başladım uyudu yarım saat snr ağlamaktan hıçkırarak uyandı uyut yatır yaklaşık 1,5 saat sürdü dedim eşime bir yeri acıyor herhalde calpol verelim ağrıyı alır verirken eşim dedi ki bu çocuk aç olabilir mi ( anne sütü saklamışımdır çalışan bir anne olduğum için) süt ısıtalım. sütü ısıtırken uyudu. 2 saat snr uyandı memeden iki fırt alıyor kafasını çeviriyor çözdüğüm sütü verdim 100 cc demek ki bu çocuk memeden hiç emmemiş nerdeyse yani aç uyutmaya çalışıyormuşum onu aldıktan srn hemen uyudu. size sorum şu ben 7 gibi yemeğini yedirir 9.30 gibi yıkar meme verir yatırıdım ama bu uykusu 1 saati geçmezdi snr kabus dolu dk lar başlardı demekki açlıktan böyleymiş onu doyurmak için ne yapabilirim muhallebimi, meyve mi yoğurtmu banyodan snr mı veriyim uyandığındamı. nasıl bir yol izliyimki bu çocuk aç yatmasın bizde kabus yaşamıyalım