BEBEĞİM AÇ OLDUĞU İÇİN UYUMUYOR

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
118
39
merhaba arkadaşlar, oğlum 9 aylık çok büyük uyku sorunumuz var uyumuyor uyusa hemen ağlayarak uyanıyor snr tekrar başa dedim bu çocuğun bir sorunu var. dün sütünü emzirdim (mama sandalyesinde ileri geri yaparak uyutuyoruz ayakta kucakta uyumayı reddediyor) çok uykusu vardı uyutmaya başladım uyudu yarım saat snr ağlamaktan hıçkırarak uyandı uyut yatır yaklaşık 1,5 saat sürdü dedim eşime bir yeri acıyor herhalde calpol verelim ağrıyı alır verirken eşim dedi ki bu çocuk aç olabilir mi ( anne sütü saklamışımdır çalışan bir anne olduğum için) süt ısıtalım. sütü ısıtırken uyudu. 2 saat snr uyandı memeden iki fırt alıyor kafasını çeviriyor çözdüğüm sütü verdim 100 cc demek ki bu çocuk memeden hiç emmemiş nerdeyse yani aç uyutmaya çalışıyormuşum onu aldıktan srn hemen uyudu. size sorum şu ben 7 gibi yemeğini yedirir 9.30 gibi yıkar meme verir yatırıdım ama bu uykusu 1 saati geçmezdi snr kabus dolu dk lar başlardı demekki açlıktan böyleymiş onu doyurmak için ne yapabilirim muhallebimi, meyve mi yoğurtmu banyodan snr mı veriyim uyandığındamı. nasıl bir yol izliyimki bu çocuk aç yatmasın bizde kabus yaşamıyalım

Slm ben kahvaltı verıyorum kalkınca sonra oynuyor tekrar uyuyor kalkınca meyve tekrar bir uykusu var kalkınca sebze püresi yada yoğurt ama bazen yemiyorda gece yatmadan öncede mama veriyorum biberon arada emiyorda tabii 4 saate bir doyurmaya calısıyorum kızım 10.5 aylık bide ağzına göre olucak herseyide yemiyor neler yaptıysam hele sebze asla zorla oda

Bide diş olabilir aç oldugunu anlamak ıcın kg sını takıp etmek lazım benım kızımda gecelerı aglayarak uyanıyor

ANNE SÜTÜ YERİNE BİBERON MAMASI VERMEK İSTEMİYORUM EVDE YAPILACAK BİR TARİF VARMIDIR ACABA

Bende anne sütü verdim 6 ay anne sütü emdi ama gıdaya geçince gece uyanmasın diye gece maması verdik biberonla eyer vermek istemiorsan neten bakabilirsin kaşıklada verebilirsin muhalebi tarzı gıdalar yatmadan önce bende baktım süt vardı içinde bazılarının 1 yaşından önce süt verilmiyor çünkü gurme bebek sayfası var orda bir cok tarıf bulanılırsın

Bide hemen aç oldugunu düşünme sonra hep yemek ister bende yatmadan önce doyuruyorum 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor gene pış pış yapıp yatırıyorum gene yapıyor gece cok vermemek lazım başka sebebte olabilir ondan çünkü gıdaya gecmeden önce bende her aladıgında emzırdım gece dr uyardı benı sakın dedı yapma öyle ya burnu tıkalıdır dedı ya diş dedı ya huysuzluktan dedı ila açlık degıldır dedı ondan yani insallah yardımcı oldum sıze aklıma gelen bunlar sımdılık

hipp in gece mamalarını kullanıyorum ben

ewet 1 kere verıyorum hatta az once yedırdım benımkı gece 1 den once uyumuyo benımkıde gece 2 satte bır uyurdu hıpp ın gece tahıllı maması var ılk once onu aldım onun faydasını görmedim sımdı hıppın prınclı tahıllı kasık maması var gece maması yazmıyor ustunde onu yedırıyorum yedırdıkten sonra yarım saat yere bırak yuvarlansın gazını çıkarsın sonra yatır benımkı o mamayı verınce aralıksız 7 saat uyuyor

ama mamayı hazırlarken ıcıne 1 tatlı kasıgı zeytınyag ver ustunde 4 yemek kasıgı dolusu koyun dıor ama 2 yemek kasıgı dolusu verıyorum ben yetıyor

Yaa benimki diş te cıkarıyor bir denemek lazım ben herro kullanıyorum gece oda 4-5 saat götürüyor

Bende herro gece kullamıyorum gündüz olanını da arada yemese eyer veriyorum sebze meyve falan benımkide 5 saate yakın uyuyor ama o gün eyer yerse gece pek uyanmıyor yemese uyanıyor tekrar bide diş çıkarıyor iştahta yok zaten mecbur 2 kere veriyorum bazen direniyorum ama ağlıyor çok istiyor Annelık zor ama güzelmiş tskederım

bayanlar bende aptamilin gece mamasını aldım başta istemedi bile yemek hiç işe yaramıyor ama biberon mamasınımı denesem. ay çok fenayım dün hiç uyumadım nerdeyse eşimde öyle sabah erkendende işe geldim

galiba evet diş çıkarma evresinde yemek yemiyor doğru düzgün dün o gece mamasınıda kustu

Bence dene biberonu cunku benımkıde yemedı kasıkla gece mecbur bıberon aldım ek gıdaya yenı gectıysenız zor oluyor benımkı hıc yemıyor gece uyumadan önce mama ya sarılıyor bende bu gece hıc uyumadım desem yeri Allah kolaylık versin bide calısıyorsunuz

Tam düzeldi diyoruz diş cıkıyor yok şu bu vallahı zor benim kızda gece ateşliydi hafif bagrarak uyandı hep uykularımız şaştı diş mafediyor yavrucakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…