Bebeğim 9 aylık ve yoğun gaz problemi hala devam ediyor. Gazı bu kadar uzun süren bebek anneleri var mı? Önerileriniz neler?

gizemhuner

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
36
8
25
Kızımın süt, yumurta, tavuk, fıstık alerjisi var ama deri testinde çıkmadı. Ben yediğimde dokunuyor bende kestim bunları hala emziriyorum. Ama gaz problemi bir türlü geçmek bilmedi. Gece uykusundan ağlayarak uyanıp duruyor ve bütün günü ağlamakla geçiyor hep onu oyalamaya çalışıyorum. Gelişimiyle alakalı problemi yok kilosu, zihinsel gelişimi iyi, emekliyor ve ayağa kalkıyor ama gaz bizi perişan etti. Başka sorunu mu var bilmiyorum gaz yapacak bişey de yemiyorum yedirmiyorum da

benim bebegimde tam 9 ay qazdan cekti her seye alerjisi vardi bende bisey yiyemiyodum 9 ayin tamaminda azalmaya basladi bende ac kaliyodum resmen insallah senin bebeninkide 9 cu aydan azalmaya baslar tez zamanda gecer insallah

benim bebegimde tam 9 ay qazdan cekti her seye alerjisi vardi bende bisey yiyemiyodum 9 ayin tamaminda azalmaya basladi bende ac kaliyodum resmen insallah senin bebeninkide 9 cu aydan azalmaya baslar tez zamanda gecer insallah
Evet benimkininde her şeye alerjisi var resmen ve bu çok saçma geliyor. Başka bişey mi var siye düşünmekten kafayı yiyeceğim

korkma inşallah buyudukce gececek bende 9 ay hic gecmeyecek sandim 9 cu aya kadar hic gecmedi ekmek bile yiyemiyodum quluten abur cubur paketli olan her qida meyve sebze baharat inet eti sutu yumurta saya bilecegim bi suru sey ama sut yumurta inek eti hala devam ediyo ama 9 cu aydan muz falan yedirmeye basladim bazi meyvelere hala var elma muz yiyo koyun eti yiyor patates mercimek piric keci sutu yogurtu simdi ekmekde bisey yapmiyo cok sukur insallah seninde bebeginki gecer ALLAHİN izniyle 9 aydan sonra azala azala gidecek

İki çocuğumda da yaşadım aynı sorunu. İlk cocugumda doktor doktor gezdim süreci yönetmeyi öğrendim, diyet yaptım. 2.5 yaşında düzene girdi malesef uykular. İkinci çocuğumda test mest hiç ugrasmadim bildiğimi okudum, diyet yaptım. Onda çok şükür daha hafifti gaz. 1.5 yaş gibi uyuyabilmeye başladık.

Gluten, ayçiçek yağı, salça, karabiber test etmeyi denediniz mi? En çok gözden kaçan en çok tükettiğimiz alerjenler.

merhaba benim bebeğim 14 aylık oldu ne yazık ki tüm gece gaz sıkıntımız aglama krizlerimiz gecmiyor emmeyi bıraktı ama gaz sancılarım ne yazık ki azalmadı bizde alerjik bi bebegiz hem yiyecek hemde egzama gibi cildide alerjik kombo üstüne kombo yanii , 14 ayın 1 gecesi bile rahat uyumadı yavrum hiç bi gaz damlası bırak gaza iyi gelmeyi azaltmadı bile bende ne yapacagımı sasırdım

Peki neler yediriyorsunuz ben ne yedireceğim şaşırdım

Günde 2 bardak rezene için, havanda dövüp kaynatın mümkünse, bebişe de nbl probiyotik damla verin 3 ay. Egzeması da düzelecek. Bu probiyotik bittikten sonra 3 kutu da art de huile probiyotik içirin sonra bana teşekkür için bekliyorum inşallah

Araştırıp deneyeceğim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…