Bebek Beslenmesi bebegim 8 aylık ama sebze puresı sevmıyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ecrinmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1
0
86
İstanbul
benım kızım 8 aylık hala sebze puresı yemıyo corba ıcmıo kıymayı corbaya katıp vereyım dıyorum blendrdanda cekıyorum yerken boğuluyo gıbı oluo sonrada mıdesı bulanıyo hep kusuyo :( benmde sutum artık fazla gelmıyo neler yapıp yedirebilirim bana yardımcı olurmusunuz?

benım kızım 8 aylık hala sebze puresı yemıyo corba ıcmıo kıymayı corbaya katıp vereyım dıyorum blendrdanda cekıyorum yerken boğuluyo gıbı oluo sonrada mıdesı bulanıyo hep kusuyo :( benmde sutum artık fazla gelmıyo neler yapıp yedirebilirim bana yardımcı olurmusunuz?

Merhaba ecrin konuyu açalı bir hayli vakit olmuş sanırım, bebeğinde bir değişiklik odu mu? belenmesi nasıl neler veriyorsun? Benimki de 8 ay 10 günlük ben de bi şey yediremiyorum ağzını kenetliyor nerdeyse su bile almıyor. En sevdiği şey havuç suyu ve muhallebi terzı şeyler ama onda bile ağzını elimle açtığım zamanlar oluyor. Sen neler yaptın bu süreçte Allah yardımcımız olsun bebişlerimize sağlık versin.

Back