• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim 8.ayına girdi gündüzleri 1 saatten uzun uyumuyor:((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar bebeğim 8. ayına girdi hala uykuları düzene girmedi. gündüzleri kısa kısa uyuyor 5-6 defa uyuyup uyanıyor gün içerisinde. en fazla bir saat uyuyor 1-2 saat sonra tekrar gözlerini ovuşturup ağlıyor yine uyutuyorum yine aynı. daha fazla bekletmek için uğraşıyorum ama çok huysuzlanıyor sürekli ağlıyor uykusu gelince. artık emekliyorda yürütecede koyuyorum zaten çok hareketli o hareketlerden sonra uzun uyuması lazım aslında.onun ayında gündüz 2-3 saat uyku uyuması lazım her yatışında. bizimki niye böyle? geceleride acıkınca uyanırdı şimdi çok sık uyanıyor emziğini veriyorum biraz sallıyorum tekrar uyuyor bütün gece böyle. gece uykusuzluğu dişten diye tahmin ediyorum önceleri öyle değildi çünkü. alttan iki dişi çıktı üst dişleri zorluyor sanırım. ama gündüz kısa uyumaları doğdu doğalı vardı. sallanmayada alıştı bütün gün sallamaktan ayaklarım ağrıyor.lütfen yardımmmmm :((((

kızlar bebeğim 8. ayına girdi hala uykuları düzene girmedi. gündüzleri kısa kısa uyuyor 5-6 defa uyuyup uyanıyor gün içerisinde. en fazla bir saat uyuyor 1-2 saat sonra tekrar gözlerini ovuşturup ağlıyor yine uyutuyorum yine aynı. daha fazla bekletmek için uğraşıyorum ama çok huysuzlanıyor sürekli ağlıyor uykusu gelince. artık emekliyorda yürütecede koyuyorum zaten çok hareketli o hareketlerden sonra uzun uyuması lazım aslında.onun ayında gündüz 2-3 saat uyku uyuması lazım her yatışında. bizimki niye böyle? geceleride acıkınca uyanırdı şimdi çok sık uyanıyor emziğini veriyorum biraz sallıyorum tekrar uyuyor bütün gece böyle. gece uykusuzluğu dişten diye tahmin ediyorum önceleri öyle değildi çünkü. alttan iki dişi çıktı üst dişleri zorluyor sanırım. ama gündüz kısa uyumaları doğdu doğalı vardı. sallanmayada alıştı bütün gün sallamaktan ayaklarım ağrıyor.lütfen yardımmmmm :((((

önce Allah kolaylık versin diyerek başlıyım canım. benim bebe 13 aylık 3 aylıktan sonra gündüz uykularımız hep yarımşar saatti hiç artmadı bende senin gibiydim. bide etraftaki bebeler saatlerce uyuyunca benim kızda mı bir problem var diyip içim içimi kemiriyodu. o zmanlar günde 4 kez yarımşar saat uyurdu büyümeye başladıkça uyku öğünleri azaldı ama ama yarım saat hiç şaşmadı. şimdi günde 1 yada 2 kez uyuyor yine yarım saat. bu düzene alıştım bende işlerimi ona göre ayarlıyorum. bu konuda bi sürü şey okumuştum ve duymuştum etraftan ayağında uyuttuktan sonra bırakma uyanma evresinde tekrar salla falan dedler uykuya tekrar dalar böyle günler devam ettikçe uykusu artar diye ama bizimkinde nafile işe yaramadı . belki sende işe yarar. uzun oldu kusura bakma ama kafana takma bu durumu senin kuzunda uykuyu az sevenlerden olucak heralde. gece uykuları konusunda da büyümeye başladıkça bize düşkünlükleri arttığından kendilerini güvende hissetmek adına bzii kontrol ediyolar sık uyanmaları ondan. inş. zamanla daha ii olur . biz hala aynı durumdayız çok sık uyanıyoruz hatta bu durumdan kaynaklı beraber yatıyoruz bi süredir. yatağına koyduğum anda uyanıyor uykusuzluk bi süre sonra dayanılamadığından yanıma alıyorum beraber yatıyoruz ama fena yani. bide diyosun ya ayaklarım sallamaktan ağrıyo diye. dibine vurana kadar bekle bebeğini uyutmak için 2 sallamaya gider ama uykuya dalma konusunda problemi varsa yapılacak bşey yok. bi arkdaşta kendi kendine uyutma yöntemiyle çocukların uyku sürelerinin arttığını söylemişti. bununla ilgili şeyler var forumda yapabileceğeine inanıyosan denersin.

Back