Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadasla r kızım 7. Ayını bitirdi biz ek besine başlayalı 1 ay oluyor. Yanı ilk altı ay sadece anne sütü aldı. Su an ise ek besin olarak meyve yoğurt muhallebi tarzı şeyler veriyoruz. Ama bu aarada benim sutum artmaya başladı ve sürekli sertlesiyor ve sağmak zorunda kalıyorum. Ek besine geçişte bu normal midir. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mi.
emdıkce cogalır ben 2 yasıma kadar emmısım annemı ve annem dıyorkı bırını emerken dıgerınden sut akıyordu ustum basım gogsumden akan sut oluyordu der :)
kotu bırsey oldugunu sanmam
ıs yerınde bol bol sutunuzu sagıp tek kullanımlık sutlukler var dolapda saklamak ıcın
calısan akrabalarım oyle yaptı hep
ısınız cok zor allah yardım etsın valla
ıs yerınde bol bol sutunuzu sagıp tek kullanımlık sutlukler var dolapda saklamak ıcın
calısan akrabalarım oyle yaptı hep
ısınız cok zor allah yardım etsın valla
calısan anneler ıcın cıddı calısmalar yapılmalı
her ıs yerınde kres olsa, hangı yas olursa olsun bırakabılıcegın (garaj kımı kendı ıcınde ama dısında :) )
sut sagma ve alt degısme yada emzırme odası olsa aynı sekılde
kadın baska ne ısterkı valla
Aynen çok haklisiniz. Aslında bizim okulun muduru bunun için adım atmış ama o kadar çok prosedürü varmiski öğretmenler vazgecmisler tamam istemiyoruz diye.
calısan anneler ıcın cıddı calısmalar yapılmalı
her ıs yerınde kres olsa, hangı yas olursa olsun bırakabılıcegın (garaj kımı kendı ıcınde ama dısında :) )
sut sagma ve alt degısme yada emzırme odası olsa aynı sekılde
kadın baska ne ısterkı valla
Arkadasla r kızım 7. Ayını bitirdi biz ek besine başlayalı 1 ay oluyor. Yanı ilk altı ay sadece anne sütü aldı. Su an ise ek besin olarak meyve yoğurt muhallebi tarzı şeyler veriyoruz. Ama bu aarada benim sutum artmaya başladı ve sürekli sertlesiyor ve sağmak zorunda kalıyorum. Ek besine geçişte bu normal midir. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mi.
Canım ek gıda veriyoSanda yinede bol bol emzir ama sütün azalsın istiyosan 1 yada 2 fincan adaçayı hemen azaltıyo tecrübe ile sabit ama çok içme ki temelli kesilmesin mutlulukla büyür inşallah bebişler
Canım ek gıda veriyoSanda yinede bol bol emzir ama sütün azalsın istiyosan 1 yada 2 fincan adaçayı hemen azaltıyo tecrübe ile sabit ama çok içme ki temelli kesilmesin mutlulukla büyür inşallah bebişler